2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ندیدم کسی که همزمان سگ و بچه داشته باشه و سگشو بیشتر دوست داشته بشه. ولی خوب خیلیا هستن حیوان خانگی رو به بچه ترجیح میدن. اونم اینکه برای وارد کردن یه آدم جدید به دنیا و تربیت و بزرگ کردنش آمادگی ندارن. ترجیح میدن یه حیوان خانگی داشتن که دردسر کمتری داره فقط از تنهایی نجاتشون بده

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

اینکه کسی بچه دار و فرقی بین بچه و سگ بزاره خب فکر میکنم ادم بی مسئولیتیه

اما خب سگم ی موجوده من کلا عاشق حیوونام 

و بهشون خیلی محبت میکنم اما بچه جایگاهشه واقعا فرق داره

من دورم ندیدم حقیقتا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh