2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 32 پست
منم طبیعی میخام ولی دماغم خیلی بزرگه بهش گفتم میخام کوچیک باشه از عرض و طول و...خداکنه برام خوب دربی ...

آخه باید ب صورتت بیاد 

من صورتم کشیده و لاغره اگه کوچیک میکرد بینیم رو کشیده تر نشون میداد 

اما الان حس میکنم هیچ تغییری نکردم 

تازه گنده تر شده 

میگن ورمه ولی من نمی‌دونم چرا آروم نمی‌گیرم

آخه باید ب صورتت بیاد من صورتم کشیده و لاغره اگه کوچیک میکرد بینیم رو کشیده تر نشون میداد اما الان ح ...

من صورتم گرده و چونه ظریفی دارم صورتم گنده نیست 

دلم میخاد کوچیک و قلمی و صاف باشه طبیعی خودش برام طراحی کرد گفت بینیتو اینجوری درمیارم گفتم چقد عالی بعد دفعه بعد رفتم گفتم دکترتوروخدا مث همون طراحی خودتون بشه گفت حالا عین اونم نمیشه

نمیدونم از وقتی اینو گفته استرس گرفتم

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمونه هاشو دیدی؟ن تو اینستا ها خودت حضوری بری ببینی از نزدیک کسایی ک عمل کردنوهمون درمیاد

اره دیدم عالی دراورده همه رو

واقعا خوب بودن ولی نمیدونم واسه منم شبیه اونا بشه یا نه اخه من دماغم خیلی مشکل داره

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

عزیزم منم دقیقا ۱۳ روزه عمل کردمبینیم ورم داره و هی کم و زیاد میشهاین مدت حساس نباشیم روش ببینیم چطو ...

دقیقا یه روز خوبه یه روز میشه بااااد 

اگه بقیه نظر ندن خوبه