2777
2789
خووووشبحالت چطور نديدي؟ نداري؟

نه یدونه داشتم شش ماهش بوده فوت شده

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
اگه ميتوني بهش بگو چيه شوهر كردي ساكت شدي😂

اخه فامیلا شوهرش از ادمای خود خواه بدشون میاد..شوهرش ادمش کرد گف جلو کسی منم منم نکن

خدا خِرِش بده

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدبخته عقده ای😁

اره خيلي 

مرتب بهم تيكه ميندازه فهميده بود من رو لباس پوشيدن شوهرم حساسم هروقت ميبينه ميگه واي چقد لباست داداش اينجاش اينطوره اونجاش اونطوره منم فقططططط سكوت ميكنم يوقتايي نگاش ميكنم يكي نيس بگه تو به تيپ خودتو شوهرت برس اگه راست ميگي

اره خيلي  مرتب بهم تيكه ميندازه فهميده بود من رو لباس پوشيدن شوهرم حساسم هروقت ميبينه ميگه واي ...

ادم حسابش نکن بابا

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
اااخي خدارحمتش كنه

مرسی عزیزم

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
من خواهر شوهرم ولی اینایی که میگین اصلا نیستم😐😕

شما يا ماهي ، يا قبول كردي داداشت زن گرفته قتل نكرده ، قبول داري عروستون مثه خودت انسانه گناه داره فردا خودتم عزرس ميشي 

ادم حسابش نکن بابا

من هيچوقت نشده جوابشو بدم بيشتر وقتا ميبينم حرص ميخوره كه چرا هيچي نميگم كلاً اهل جروبحث نيستم فقط موندم چرا نميفهمه مادرپدرش با دوست داشتن من اونو فراموش نميكنن خيلي حسوده كافيه مادرپدرشوهرم يه ذره باهام قشنگ حرف بزنن ميره جفتشون ميشينه به لوس بازي

من هيچوقت نشده جوابشو بدم بيشتر وقتا ميبينم حرص ميخوره كه چرا هيچي نميگم كلاً اهل جروبحث نيستم فقط م ...

بهترین کارو می‌کنی عزیزم

عین خیالت نباشه

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
جوابشو نده نیشخندم گاهی اوقات خیلی خوب جواب میده  میسوزه

دقيقا همينكارو ميكنم تازه يعني باهام صميمي نيستو هركاري ميكنم ازم كپي ميكنه من مشكلي ندارم كسي كارامو تقليد كنه ولي حداقل بدونم رفتارامو كارامو دوست داره حداقل بهم بگه خوشم اومد از اين كارت منم دلم ميخواد انجام بدم ولي اين طوريه كه عين خودت لباس ميپوشه بعد دريغ از يه تعريفو ذوق كردن واسه لباسي كه تو زودتر گرفتي 

شما يا ماهي ، يا قبول كردي داداشت زن گرفته قتل نكرده ، قبول داري عروستون مثه خودت انسانه گناه داره ف ...

مرسی عزیزم. ولی ما کلا تو کاره نه عر س نه هیچ کسی دخالت نمیکنیم. بدی نمیکنیم. چون معتقدیم به خودمون برمیگرده و بدیش تو زندگی خودمونم میاد. ولی فک کنم بازم اگه از عروسمون سوال شه اونم بازم از ما بدش بیاد چون فامیل شوهریم😧

همه چیز 
دقيقا همينكارو ميكنم تازه يعني باهام صميمي نيستو هركاري ميكنم ازم كپي ميكنه من مشكلي ندارم كسي كارام ...

دقیقا مثل خواهر شوهر من 

تقلیدکاااااار

ولی من صبر میکنم همیشه هر مناسبتی باشه یا هرچی بخوام بخرم بهش میگم چون میدونم زودتر میگیره

اونکه گرفت بعد خودم میرم با خیال راحت خوشگلترینشو میگیرم 

همش بهش میگم وااای سلیقه ی خودت خیلی خوبه 😂😂😂😂

آنان که به سر مستی ما طعنه زنانند 😎بگذار بمانند به خماری که زما هیچ ندانند 🤗