2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک آدم بسیار نچسب که خیلی دوروعه و خودشیرینی میکنه واسه داداشش و خیلی هم مووووزی 

در کل یه جوری رفتار میکنه که داداشش فکر میکنه همه فن حریفه و هیشکی دیگه بهتر و مهربون تر از اون نیستتتتت

اُسکار بهترین اتفاق هم میرسه به بودنت توی زندگیم..

خداروشکر شوهر کرد

قبل شوهر کردنش منم منم میکرد

من درسم خوبه

من دستخطم خوبه

چشام خیلی درشته

مژه هام خیلی بلنده

شاگرد اول دانشگام

ما خیلی چشامون درشته

خو مرض..

حالا ک شوهر کرده یخورده فروتن شده 

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

من اصلا نمیدونم خواهر شوهر چی هست رنگ خواهر شوهرم ندیدم

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
ميگه خواهرشوهر نفس بابا اين تفسيريه كه خواهرشوهرجان گفت ديروز جلوم😐

خب پدر دخترش رو از عروس بیشتر دوست داره دیگه.طبیعیه

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
درسته پدرشوهرم ميگفت طوري نبود  مشكل اينه خواهرشوهرم گفت اونم با چشم نازك كردن

بدبخته عقده ای😁

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓