2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چطور پریودی منظم هست ولی تنبلی هم هست.  تاحالا رفتی سونو ببینی فولی خوب داری یا نه. از کجا ...

منم دارم.کی برم سونو که بفهمم فولیم خوبه یا نه؟

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!

رفته  بودم  سونو گرافی  اونجا  بهم  گفت  تنبلی  تخمدان  دارم  کیست  های  ریز   تو تخمدان  , ولی  پریودهام  منظم  و  چاق  هم نیستم  موهای زایدم  ندارم   برا  سایز  فولی  تا  حالا  نرفتم  

منم دارم.کی برم سونو که بفهمم فولیم خوبه یا نه؟

والا من دکترم برام نوشت ولی نگفت چه روزی برو. 

خودم حدس زدم باید برای چکاپ رحم و تخمدان باشه. برای همین  روز۱۴ وسط سیکلم رفتم ببینم سایز فولی هام نرمال هست یا نه. 

برو دکتر متخصص زنان بگو برات ازمایش هورمونی روز سوم پریودی و   سونو  چکاپ تخمدان بنویسه. 

وسط سیکلت برو یه مرکز سونوگرافی خوب تا ببینه شرایط فولی هات در چه حده عزیزم. 

از کجا میدونی تنبلی داری ؟

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
رفته  بودم  سونو گرافی  اونجا  بهم  گفت  تنبلی  تخمدان  دارم ...

جواب سونو رو نشون دکترت بده تا برات قرص تجویز کنه . فکر کنم برات متفورمین بنویسه. راحت رفع میشه. نگران نباش.

والا من دکترم برام نوشت ولی نگفت چه روزی برو.  خودم حدس زدم باید برای چکاپ رحم و تخمدان باشه. ...

آزمایش هورمونم خوب بود .سونو دادم گفت تنبلی داری .قرص دوفاستونم میخوردم ک بعد سقطم فعلا نخوردم

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!
والا من دکترم برام نوشت ولی نگفت چه روزی برو.  خودم حدس زدم باید برای چکاپ رحم و تخمدان باشه. ...

نمیدونم چرا حسم گفت از شما بپرسم ولی میشه جواب بدین اگه میدونین؟من اقدام کردم 4ماهه برا بارداری هرماه قبل پری جوش میزدم و چندتا علایم دیگه مث درد دل داشتم از ی هفته مونده به پری و سینه هام سنگین میشد ولی الان 5روز مونده به پری هیچ علایمی ندارم بجز جوش یعنی بازم حامله نیستم؟😢😢😢

آزمایش هورمونم خوب بود .سونو دادم گفت تنبلی داری .قرص دوفاستونم میخوردم ک بعد سقطم فعلا نخوردم

متاسفم عزیزم برای سقطت. ان شاالله بحق فاطمه زهرا این ماه باردار بشی و سال اینده به سلامتی بغلت بگیریش

جواب ازمایش  هورمونی ات چجور بود. 

منم دادم ولی هنوز نبردم نشون دکترم بدم

پرولاکتینم۱۵  بود . آنتی مولرین خونم که همون ذخیره تخمدانه ۲.۶ . که روبه روش نوشته بود باید مناسبش ۴ باشه.  نگران شدم که کمه😥  . 

منم  ازمایشای  هورمونم  خوب  بود  اتفاقا  منم  قبل  پری  جوش  میزنم   ولی  علایم  دیگه  ندارم  نمیدونم  گیج شدم  خودم  خیلی   فعالم  نمیدونم تنبلی  تخمدان  دیگه  چیه  

نمیدونم چرا حسم گفت از شما بپرسم ولی میشه جواب بدین اگه میدونین؟من اقدام کردم 4ماهه برا بارداری هرما ...

تو که انگار منی 😂

منم ۴ماهه اقدام بودم البته این ماه رفتم تو پنج ماه. 

منم هرماه قبل از پریودی سینه هام ستگین میشدن و درد میکردن الان خبری نیست و هیچ علائمی ندارم .

هیچوقتم جوش نمیزدم قبل از پری. این ماه زدم. پنج روز دیگه هم موعدمه 😅

تو منی یا من توم ؟؟؟!!!

والا خواهر من که دیگه هیچ محل علائم و اینجور چیزا نمیزارم. توم محل نزار تا روز پری . اگر نشدی بیبی بزار. ایشالا که بارداری  و خبرای خوش تو راهه

من ۳۰ دی موعدمه. تو چطور؟

متاسفم عزیزم برای سقطت. ان شاالله بحق فاطمه زهرا این ماه باردار بشی و سال اینده به سلامتی بغلت بگیری ...

والا سر در نمیارم فردا نگاه میکنم ریپلایت میکنم.مرسی عزیزدلم خدا دامنت توهم سبز کنه 😚😚