2777
عنوان

اینهمه پسر😔

348 بازدید | 33 پست

پس چرا یه خوبش گیر ما نمیاد؟

پیشنهاد زیاد دارم ولی همشون به دردنخورن🥲

چیکار کنممممم خیلی ناراحتم🥺

راه حل بدید هرررر چی به ذهنتون میرسه بگید

مردای سایت اینجا کسی به من درخواست نده هیچکدوم رو قبول نمیکنم😡😡😡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا تو این زمونه پسرا ازدواجی نیستن بیشتر به نیت سرگرمی و رفع تنهایی دوست میشن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

اتفاقا جمعیت پسرا کمتر از ماست 

یه تعدادشو که تصمیم ازدواج ندارن 

یه تعدادم گله ای باهمن 

اونایی هم ک تصمیم به ازدواجج دارن همین بدرد نخوران دیگ 

هنو میشم مات خندت.. دوپامین ینی دستات لای دستم...             https://abzarek.ir/service-p/msg/1785741 درد دلتو بگو..

به عنوان یه حس ششمی  اونجای که درخواست میدن شاید پسر خوب نمیره و اینکه تلقین نکن هی بد میشه و سوم انرژی مثبتی داشته باش 

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…

الان عتیقه های نی نی سایت میان سراغت 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی