2777
2789
عنوان

عید امسال

312 بازدید | 28 پست

عید امسال مصادف شده با رمضان و شب قدر و غیره

من لباس نخریدم

نه بخاطر رمضان و شب قدر

کلا چند ساله از عید بدم میاد حس بدی میگیرم 

چرا؟؟؟

کسی هست مثل من باشه؟؟

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

ببخشید اسی

توروخدا بگید چجور شوهرمو راضی کنم چایی ساز و هود بخره 

بک ساله ازدواج کردیم هر دو سوختن

بخاطر ویار به هود شدیدا نیاز دارم

به چایی ساز هم بخاطر اینکه مهمون زیاد اومدنی با کتری نمیتونم

شوهرم نمیخره میگه خودت سوزوندی 

میگه پول ندارم الکی اونوقت ۱۵ کنار گذاشته واسه عیدی بردن به فک و فامیلش

حتی یکیش هم راهی هست بگید یکی دیگسو میدم تعمیر کنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعامیکنم 13 ردبشه خونمون به خاطرعید دعواست شوهرم جوگیرشده باز

چرا دعواس بخاطر عید ؟؟

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

چرا از اتفاق به این قشنگی بدت میاد و حس بد میگیری؟ 

بنظر من همین تغییر فصل ،تموم شدن زمستون ،سبز شدن درختا و قشنگ شدن طبیعت خیلی حال آدمو خوب میکنه 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
ببخشید اسیتوروخدا بگید چجور شوهرمو راضی کنم چایی ساز و هود بخره بک ساله ازدواج کردیم هر دو سوختنبخاط ...

موقعی ک‌داره میخنده یا خیلی شاده مطرح کن یا موقعی ک داره از کاری لذت میبره

امیدوارم متوجه شده باشی

ببخشید اسیتوروخدا بگید چجور شوهرمو راضی کنم چایی ساز و هود بخره بک ساله ازدواج کردیم هر دو سوختنبخاط ...

خب چرا دو تاشو نمی‌دی تعمیر؟

بعد این رسم عبدی دادن چیه دیگه؟

ما فقط به بچه ها اونم در حد هر کدوم ۲۰۰ عیدی میدیم

چرا بدتون میاد؟ریشه یابی دلیل کنید خب برای ما هیچی جز عیدمون مهم نیست

کلا دلم خوش نیس چند ساله هیچی خوشحالم نمیکنه نمیدونم چرا

منم ایقد مشکلات دارم اصلا دل خوشی برا خرید ندارم. ولی خب مجبور بودم برم برا بچهام خرید. خودمم چند تا ...

خب تو مجبوری برای کسی بخری من نه

شوهرمو هوا گرفته وقتی تجمع قراربگیره ازخودبی خودمیشه

خخخ ینی انقد جوگیره؟؟😅😅

موقعی ک‌داره میخنده یا خیلی شاده مطرح کن یا موقعی ک داره از کاری لذت میبرهامیدوارم متوجه شده باشی

کلی گفتم میگه نمیخرم 

کدوم مهم تره اونو مجبور کنم بخره اون یکی رو تعمیر کنم