2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم خداقوت همین که میتونی حفظ کنی عالیه ردزی یهدصفحه بخونو حفظ کن ایشالا موفق بشی

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
دوساله دارم تلاش میکنم.حافظه ام بد نیست ولی بخاطر بچه داری زیاد وقت نمیکنم برم سراغ حفظ.هراز گاهی یک ...

وااای افرین من خیلی خوشحال میشم همچین چیزی میشنوم❤️❤️❤️❤️❤️

من مربی حفظم عزیزم برای حفظ یه ایه رو که حفظ کرپی برو واسه بهدی بعد که اونم حفظ کردی از اول بخون

یه دفتر بردار مثل صفحات قران عثمان طه از اول صفحه به ترتیب شماره ایه هارو بنویس بعد که حفظ شدی یه صفحه رو اول و اخر ایه هارو از حفظ جلو شماره ایه بنویس و هر روز کل صفحاتش و یه نگاه بنداز تا برات تثبیت بشه

❤️ زندگی بهتر از آنیست که می پنداشتم ❤️
باید زیر نظر موسسه ای جایی باشی یه جور حفظ قرآن تلفنی هم هست اما راستش اشم طرحشو نمیدونم

من وقت ندارم ازخونه برم بیرون چون خانه دارم.تلفنی هم تلفن خونه نداریم باموبایل هم که هزینه ها میره بالا

یاالله

قرانی که باهاش حفظ میکنی هم معنی دار نباشه و ثابت باشه نه اینکه هربار از یه قران استفاده کنی

تفسیر ایات رو بخون که خیلی تو بیاد اوری ایات کمکت میکنه

تفسیر نور خیلی خوبه یه تفسیر  دیگم هست اسمشو‌یادم نیست اگه یادم اومد میگم

حتما هم با صوت گوش کن. صوت استاد مشاری العفاسی خیلی عالیه و چون آهنگینه تو بیاد موندن آیات خیلی کمکت ...

بله.من همیشه باصوت مشاری العفاسی تمرین میکنم .برنامه ای چیزی سراغ ندارین که ازبازار باصوت مشاری العفاسی بخونه ویک ایه روتکرار کنه؟

یاالله
بله.من همیشه باصوت مشاری العفاسی تمرین میکنم .برنامه ای چیزی سراغ ندارین که ازبازار باصوت مشاری العف ...

والا من ios دارم اندروید ندارم ولی میگردم برات پیدا میکنم