یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
پس کیست مادام العمر پدردرمیاره؟ریزش مو و موی زائد هم دارید؟من جلوی موهام داره خالی میشه هرچی مکمل هم ...
بله عزیزم منم رشد موهای زاید صورت و بدنم فوق العاده زیاد و ضخیمه ،همینکه شیو میکنم همون موقع جونه میزنه و درمیاد،برعکس ریزش شدید موی سر دارم و هرکاری هم میکنم ریزش موهام کم و قطع نمیشه و نابود شدم
دقیقا مثل من😭ازحموم درنیومده باز موهای بدنم جوونه میزنه خسته شدم والاپس بازم کیست لعنتی دارم
متاسفانه منم همینم،از یکسال بیشتر میرم لیزر ،ولی انگار نه انگار،کل صورتم تا زیر گلوم پر از موهای مشکی و ضخیمه ،با کل بدنم ،کاش رشد و ضخامت موهای سرم زیاد بود😢😢💔💔
منم همینطوری شدم کیست داشتم زایمان کردم فکر کردم دیگه خوب شدم پریودی هام نامنظم شد رفتم دکتر سونو دادم دوباره کیست گرفته بودم دکتر هم فقط قرص ال دی میداد تا با یک روش سنتی آشنا شدم رحمم گرم شد دیگه الان سه سال بیشتره درمان شدم خدارو شکر
متاسفانه منم همینم،از یکسال بیشتر میرم لیزر ،ولی انگار نه انگار،کل صورتم تا زیر گلوم پر از موهای مشک ...
سلام خوب هستید من با یه دکتر به اسم آقای بالایی باهاشون آشنا شدم اگر بخوای میتونم آشنات کنم که درمان بشی عزیزم منم این مشکل رو داشتم تونستم درمان بشم منم عین تو هر دقیقه موهای زائد زیاد میزدم بدنم دچار اختلال هورمونی شده ولی تونستم با راه دکتر بالایی به نتیجه کامل برسم @herbalcare.balaei این پیجش خواهرم