2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

118 بازدید | 24 پست

خانوما یه سوال

تو دوره مجردی کیست تخمدان داشتم که بعد ازدواج و دوتا بارداری تو هیچ سونویی کیست نبود

الانم تو شیردهی هستم

امروز رفتم دکتر برا تاخیر پریود میگه حتما دوباره کیست دراوردی؟

مگه میشه کیست دوباره دربیاد؟

فک میکردم بعد ازدواج و زایمان دیگه خوب شه همه چی!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال منم همین بود ،هنوزم دارم

پس کیست مادام العمر پدردرمیاره؟

ریزش مو و موی زائد هم دارید؟

من جلوی موهام داره خالی میشه هرچی مکمل هم میخورم انگار نه انگار!!!

موی زائدم که صورتم همیشه داشته

هزاران جلسه لیزرم رفتم بازم هست

البته که همیشه آزمایش هورمونیم خوب بود

پس کیست مادام العمر پدردرمیاره؟ریزش مو و موی زائد هم دارید؟من جلوی موهام داره خالی میشه هرچی مکمل هم ...

بله عزیزم منم رشد موهای زاید صورت و بدنم فوق العاده زیاد و ضخیمه ،همینکه شیو میکنم همون موقع جونه میزنه و درمیاد،برعکس ریزش شدید موی سر دارم و هرکاری هم میکنم ریزش موهام کم و قطع نمیشه و نابود شدم

بله عزیزم منم رشد موهای زاید صورت و بدنم فوق العاده زیاد و ضخیمه ،همینکه شیو میکنم همون موقع جونه می ...

دقیقا مثل من😭

ازحموم درنیومده باز موهای بدنم جوونه میزنه خسته شدم والا

پس بازم کیست لعنتی دارم

دقیقا مثل من😭ازحموم درنیومده باز موهای بدنم جوونه میزنه خسته شدم والاپس بازم کیست لعنتی دارم

متاسفانه منم همینم،از یکسال بیشتر میرم لیزر ،ولی انگار نه انگار،کل صورتم تا زیر گلوم پر از موهای مشکی و ضخیمه ،با کل بدنم ،کاش رشد و ضخامت موهای سرم زیاد بود😢😢💔💔

نه کیست به این راحتیا خوب نمیشه و دوباره برمیگرده و روز به روز بزرگتر میشه حالا من میتونم کمکت کنم

سلام دوست عزیز! 🌸

من کمالی هستم، جایی که به سلامت زنان و درمان مشکلاتی مثل دردهای قاعدگی، ناباروری و مشکلات هورمونی کمک می‌کنیم.

اگه نیاز به مشاوره یا اطلاعات بیشتری داری، پیام بده یا تماس بگیر، خوشحال می‌شم راهنماییت کنم. 💙

09300265253 شماره تماسم

منم همینطوری شدم کیست داشتم زایمان کردم فکر کردم دیگه خوب شدم پریودی هام نامنظم شد رفتم دکتر سونو دادم دوباره کیست گرفته بودم دکتر هم فقط قرص ال دی میداد تا با یک روش سنتی آشنا شدم رحمم گرم شد دیگه الان سه سال بیشتره درمان شدم خدارو شکر 

متاسفانه منم همینم،از یکسال بیشتر میرم لیزر ،ولی انگار نه انگار،کل صورتم تا زیر گلوم پر از موهای مشک ...

سلام خوب هستید من با یه دکتر به اسم آقای بالایی باهاشون آشنا شدم اگر بخوای میتونم آشنات کنم که درمان بشی عزیزم منم این مشکل رو داشتم تونستم درمان بشم منم عین تو هر دقیقه موهای زائد زیاد میزدم بدنم دچار اختلال هورمونی شده ولی تونستم با راه دکتر بالایی به نتیجه کامل برسم @herbalcare.balaei این پیجش خواهرم