2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت برو خونه بابات

291 بازدید | 21 پست

سلام 

ببخشید یه مشکلی داشتم میشه راهنمایی کنید 

من دیشب با شوهرم بحثم شد بخاطر خانواده ش بحث انقدم بز نبود 

بعد چند دقیقه سکوت من گفتم ببخشید البته ک اینو میگم 

سگ ب..ش..اشه تو این زندگی ک من دارم شوهرم خیلی عصبانی شد و گفت بمن چه ربطی داره و تو نمک نشناسی انقد زحمت میکشم انقد کار میکنم بخاطر تو برا این زندگی زحمت میکشم تو نمی‌بینی میای توهین میکنی بمن و زندگی راضی نیستی بلند شو برو خونه بابات صبح بلند شدم نبینمت اینجا ...بعدشم بیشتر وقتا تو بحثامون بهم میگه این حرفو اولین بار نیست .... شوهرم ۲ شب از کار میاد درسته بحث کردن اون موقع درست نبود اصلا وقتی از کار میاد خسته س فک میکنم شوهرم خیلی بزرگش کرده 

حالا بنظرتون تقصیر منه اون حرفو زدم یا شوهرم خیلی شلوغش کرده و برم خونه بابام؟

ببخشید اسی توروخدا کمکم کنید 

حساب کردبم عیدی هایی که قراره ببریم ۱۵ تومن اینا شده فقط به ۲ نفر از خانواده من میبریم بقیش ۸ ۹ نفری از خانواده شوهرن

از پارسال هم شوهرم پول هارو بیشتر کرده 

بعد حالا میگه زیاد میشه به تو همش ۵ تومن میتونم بدم ولسه خرید عید 

به من چه نبره کم ببره 

میگمم کم ببر میگه نه فلانی ندازه فلانی نیاز داره 

به من چه جورشو من باید بکشم مادرم میگه کاریش نداشته باش کگرنه میگه نزاشت توروخدا کمکم کنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی خسته کوفته با اقتصاد داغون میاد برا چی عصبیش میکنی

بعدشم خونه بابات نرو

خونه جفتتونه زندگی مشترکه یعنی هونه ی مشترک

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

خب قبول کن حرف بدی زدی ، به قول خودت دعوای بزرگی نبود و اینجور به اون بدبخت گفتی ! 

انتظار داشتی ساعت ۲ شب خسته از سرکار اومده بگه عزیزم بیا بغلت کنم؟

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

حق با اون شوهر بیچاره ات هست تا ساعت دو شب میره سر کار واسه راحتی شما اونوقت جناب عالی سر حرف بقیه میرینی تو هیکلش انتظار داری قربون صدقه ات هم بره والا منم همچین حرفیو بشنوم و ببینم قدر دانم نیستن و درکم نمیکنن  به طرف میگم راضی نیستی به سلامت 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بحثتون خیلی مهم بود که موقعی ک از سرکار اومد گفتی؟ اره حرف توام خیلی زشت بود و نباید اون موقع میگفتی بهش ولی شوهرتم نباید اون حرفو میزد در کل بنظرم اگه ناراحت نمیشی مقصر تو بودی ک حرفتو تو موقعیت مناسب نزدی و با لحن بدی حرف زدی

‌      دُنیایی دارکـ با آدمایی دارکـ تَر🖤

بله خب حرفتون واقعا بد و توهین آمیز بوده دیگه... بعدشم وقتی میدونید همسرتون تا اون وقت شب کار میکنه و خسته و کوفته میاد خونه درست نیست رو اعصابش راه برید بحث و دعوا درست کنید به خصوص الان که آقایون به خاطر مشکلات کمرشکن اقتصادی، اعصاباشون خرابه و یه جرقه کوچیک میتونه براشون حکم آتیش به انبار باروت رو داشته باشه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

مردها همه شون ان حرفو میزنن چون فکر میکنن تحفه ان 

ولی من یکبار خیلی جدی پای این حرف وایستادم الان دیگه از این حرفها نمیزنه جدی باهاش برخورد کن و بهش بگو موضوع بحث هرچی که باشه حق نداره این حرفو بزنه. 

قبلنا مردها مرد بودن زنه ناراحت میشد قهر میکرد می رفت الان انقدر پررو شدن و ما بهشون بها دادیم که تا تقی به توقی میخوره اونا میگن برو خونه بابات

ببخشید اسی توروخدا کمکم کنید حساب کردبم عیدی هایی که قراره ببریم ۱۵ تومن اینا شده فقط به ۲ نفر از خا ...

چرا خودتون تاپیک نمیزنید و مشکلتون رو توی تاپیک خودتون مطرح نمیکنید؟ توی تاپیک های همه کاربرها همین پستتون رو دارید کپی پیست میکنید!

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............