2821
2789
عنوان

غسل حیض

118 بازدید | 14 پست

رفتم  حموم بعد از پریود 

یادم رفت غسل کنم  الان باید چیکار کنم؟

واقن دیگ نمیتونم ب دلایلی برم زیر دوش هوا هم سرده 

کسی چیزی بلده وضویی یا چیزی به جای غسل

خدایا شکرت🙏💕 خدایادخترم سلامت و عاقبت بخیر بشه🤲 آمین🙏

میتونی برای نماز تیمم کنی ولی روزه ات درست نیست 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

عزیزم سردی هوا دلیل نمیشه غسل نکنی وقتی آب هست بیماری نداری ک آب برات ضرر داشنه باشه،باید غسل کنی

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم سردی هوا دلیل نمیشه غسل نکنی وقتی آب هست بیماری نداری ک آب برات ضرر داشنه باشه،باید غسل کنی

نه دیگ موهام بلنده مردم کلی خشکشون کردم مرتبشون کردم 

یه راهیی میخام 

فک کنم همینکه به نیت غسل رفتی درستهبازم از پاسخگوی مسائل شرعی بپرس

عزیزم غسل با دوش فرق داره باید مراحلش انجام بشه

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
فک کنم همینکه به نیت غسل رفتی درستهبازم از پاسخگوی مسائل شرعی بپرس

اره گفتم بعد حمام غسل کنم ک یادم رفت اخر سر 

الانم  موهامم خشک ردم و سشوارو مرتب دیگ واقن خستم برم برا غسل 

نه دیگ موهام بلنده مردم کلی خشکشون کردم مرتبشون کردم یه راهیی میخام

متاسفانه هیچ راهی نداری ،عذرت غیر موجهه

اره گفتم بعد حمام غسل کنم ک یادم رفت اخر سر الانم موهامم خشک ردم و سشوارو مرتب دیگ واقن خستم برم بر ...

خب فعلا استراحت کن. باز دم غروب قبل فضا شدن نماز دوباره یه سر برو سریع غسل کن بیا. 

متاسفانه راهی به جز غسل نیست. فقط بعضی مراجع میگن اگر خیلی سخت میتونین موهاتو با پلاستیک بپوشونین‌که خیس نشه 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
عذرم تنبلیه خودم میدونم😭

آفرین نخواستم بگم،الان وقت داری برو غسل کن خودت و راحت کن

خب فعلا استراحت کن. باز دم غروب قبل فضا شدن نماز دوباره یه سر برو سریع غسل کن بیا. متاسفانه راهی به ...

ینی فقط بدنمو بشورم میتونم 

موهام بلند پر پشت تازه خشک کردم مرتب کردم بخدا 

ینی فقط بدنمو بشورم میتونم موهام بلند پر پشت تازه خشک کردم مرتب کردم بخدا

اگه پوست سرت رو خیس کنی لازم نیست خود موهاتو بشوری. اصل رسیدن آب به پوست سر هست. یعنی میتونی موهاتو لایه پلاستیک بپیچید و فقط کف سرتون خیس کنی ولی خب صورتت و‌جوشا و اینا هم حواست باشه که خیس بشه کامل. 

ولی خب دردسرش زیاده 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
2824
2823
2791
2779
2792