2777
2789
عنوان

بازم خیانت

3665 بازدید | 162 پست

امشب فهمیدم شوهرم بهم خیانت کرده خیلی داغونم 

گوشیشو خونه جا گذاشته بود منم خیلی با خودم کلنجار رفتم که دست بهش نزنم اما نشد و با صحنه ی بدی مواجه شدم....همش تقصیر این اینستاگرامه 

اینقدر گزیه کرده بودم که وقتی اومد خونه فهمید چیشده اولش هول شد

ولی بعدش دست پیشو گرفت الانم تو قیافس

اشکم بند نمیاد دلم خیلی گرفته اخه من جز اون کسیو ندارم که خیلی احساس تنهایی میکنم ......اخه کی قرار مشکلات زندگیم حل شه تا میام یکم حالم خوب شه یک اتفاق دیگه خسته شدم....میخوام بچمو بردارمو برم اما کجا برم من که جاییرو ندارم 

دلم داره میترکه

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داشت ناز یه دختررو میکشید زده بود سلام خانمی نمیخوای کوتاه بیای دیگه اره همینطور که میگمه؟ دختره جوابشو نداده بود اما دیدم چندبار تلفنی باهاش حرف زده بود البته اللن باهاش نیست جریان شاید مال یکی دوهفته پیشه....

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼