2777
2789
عنوان

شوهرم منو دیوونه کرده

442 بازدید | 28 پست

تو خونه سرش پایینه حتی لحظه ای نگام نمیکنه اما تو خیابون همه را نگاه میکنه چه مرد چه زن پسر دختر سرکار میره پیام صبح بخیر عشقم میده بعد میاد خونه کنارم نمیخابه ۵ساله بعدش چن شب پیش درخاست کردم بیا کنارم بخواب اومد اما ای کاش نمی اومد دلم تا صبح شکست با فاصله خوابید بعدشم پشتش کرد بمن خوابید قبل خوابیدن هم یک ساعت رفت دستشویی سیگار کشید منم مثه کوتوه سگ دنبالش با ذوق هر جا میرفت منم دنبالش باهاش حرف میزدم اما اون جوابم نمیده تو خونه من فقط حرف میزنم اون نه اصن بعد سه روزه قهر کردم رفتم اتاق خواب حتی یکبارم نیومد بگه چته بعدش باز پیام بده صبح بخیر من نمیدونم الان واقعن چی بگم به خودم صبح داشت میرفت خدافظی نکرده نگامم نکرده همیشه هم جدا میخابه غذا جدا میخوریم فقط یه پیام بلده بده شب بخیر تو خونه نمیگه صبح بخیر میگه 😢نمیدونم چه نقشه ای داره میخاد روانیم کنه تورا دقیق بگیده هدفش چیه

خدایا امید وتوکلم فقط به خودته🦋

سرش جایی گرم نیست؟؟؟

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید یه دلیلی دارهرابطه جنسیتون خوبه؟ چند روزی رابطه دارینو اینکه احساس نمیکنی یه وقت خیانت نمیکنه؟

رابطه نداریم یه دوساله

خدایا امید وتوکلم فقط به خودته🦋

رابطه نداریم یه دوساله

جدی میگی ؟؟؟ چرا باورم نشد😑😐

اخه حق داره عزیزم مردا زود سرد میشن اگه رابطه نباشه بنظرم روال زندگیتونو عوض کن گلم اینجوری نه اون واسه تو شوهر میشه نه تو واسش زن میشی و قطعا بخاطر همین قضیه هست که سرد برخورد میکنه

بچه دارین؟ چند وقته ازدواج کردین؟