motiemttt مدیر استارتر عضویت: 1400/03/04 تعداد پست: 3363 عنوان اونایی که 40 کیلو بودن بعد شدن 50 بیان 125 بازدید | 15 پست چند سانت ب ه دور سینه اضافه شد نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین 1403/12/21 | 12:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
motiemttt مدیر استارتر عضویت: 1400/03/04 تعداد پست: 3363 قفلی زدیا بیکار بودم گفتم دور هم جمع شیم وگرنه خیلی برام اهمیت نداره نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین
motiemttt مدیر استارتر عضویت: 1400/03/04 تعداد پست: 3363 هیچی اضاف نشده قدت چنده؟؟البته من کم کردم الان ۴۵ ام خب وقتی کم کردی انتظار داشتی زیاد شه166 نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین
a_queen عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 3460 خب وقتی کم کردی انتظار داشتی زیاد شه166 موقعی که ۵۰ هم رسیدم نشدهم قدیم
lobia_khanom عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 2207 بیکار بودم گفتم دور هم جمع شیم وگرنه خیلی برام اهمیت نداره منم وزن اضافه کردم چهل و دو سه بودم الان پنجاهم رد رد کردم قبلش اندازه نگرفتم ولی خیلی سایز اضافه کردم الان میخوام برم باشگاه آبشون کنمتو چجوری وزنت بالا رفت چیزی خوردی
motiemttt مدیر استارتر عضویت: 1400/03/04 تعداد پست: 3363 گلم ب شکم اصافه شد فقط❤️🩹 ورزش نکردی؟ نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین
a_queen عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 3460 خب وقتی کم کردی انتظار داشتی زیاد شه166 من خودم خیلی کوچیکه و کوچیک دوست دارم کلا
motiemttt مدیر استارتر عضویت: 1400/03/04 تعداد پست: 3363 منم وزن اضافه کردم چهل و دو سه بودم الان پنجاهم رد رد کردم قبلش اندازه نگرفتم ولی خیلی سایز اضافه کر ... چه خوب که رفت بالامیشه بپرسم چی میخوردیمن تازه اقدام کردم برای افزایش وزن نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین
lobia_khanom عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 2207 چه خوب که رفت بالامیشه بپرسم چی میخوردیمن تازه اقدام کردم برای افزایش وزن اها تازه میخوای اقدام کنی من فکر کردم چاق شدی میخوای لاغر کنیمن معجون بو علی خوردم
motiemttt مدیر استارتر عضویت: 1400/03/04 تعداد پست: 3363 اها تازه میخوای اقدام کنی من فکر کردم چاق شدی میخوای لاغر کنیمن معجون بو علی خوردم مرسی عزیزم عوارش داشتجوش اینه زدی؟بعد شکم هم آوردی یا اگه نیاوردی چیکار کردی که شکم درنیاوردی نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین
lobia_khanom عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 2207 مرسی عزیزم عوارش داشتجوش اینه زدی؟بعد شکم هم آوردی یا اگه نیاوردی چیکار کردی که شکم درنیاوردی برای من نداشت البته آزمایش ندادما ولی چیزی که با چشم ببینم نبوده بیشتر سینه هام بزرگ میشد که دیگه ولش کردم