2777
2789
عنوان

43 کیلوها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قد و وزنت چنده مگه خیلی سخته رژیم

خیـــــــلی سخته

خیلی

حداقل واسه من که خیلی سخته

قدم 160

وزنم 75 اخرین بار

الان نمیدونم.....

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

خواهر نمیدونی چه نعمت بزرگیههرچی بخوای میپوشیراحت از زمین بلندمیشی ومیشینیمن یه نشست وبرخاست ساده جو ...

هرچی که میپوشم انگار زباله گردیممم نمیتونم شلوار اسکینی بپوشم یا مام

همش باید کارگو نیم بگ و مام استایل بپوشم 

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

جشن بگیر واقعا برا همین یه مورد

والله همه میگن بده چون اگه وزنم بیشتر بشه اون قسمت هم تپل تر میشه و مچ پا چاق اصلا خوب نیست

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین

هعی صبح ها بیدار میشم پتو رو میزنم کنار یه دور سوگواری میکنم وقتی میبینم

وای🤣🤣🤣🤣🤣

آرزو مونده به دلم مام فیت بپوشم پاهام تپل در بیاد یا اسکینی همش باید گشاد بپوشم 

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

هرچی که میپوشم انگار زباله گردیممم نمیتونم شلوار اسکینی بپوشم یا مامهمش باید کارگو نیم بگ و مام استا ...

زباله گرد😂😂

باز بهتر از من 75کیلویی هستی که لباس گیرم نیومد واسه عید

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

زباله گرد😂😂باز بهتر از من 75کیلویی هستی که لباس گیرم نیومد واسه عید

الهی😂😂😂

ولی من‌باسن ندارم🤣🤣🤣

ولی یه کوچولو راضیم از اینکه حداقل شانس آوردم سینه‌هام بزرگن🤣🤣

کلا صافه اندازه جوش سایزش رو نمیدونم😂

برو متر بردار دورشو بگیر ببین چند سانتی متره

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین

خیـــــــلی سختهخیلیحداقل واسه من که خیلی سختهقدم 160وزنم 75 اخرین بارالان نمیدونم.....

زیادم اضافه وزن نداری ک ۱۵کیلو کم کنی عالی میشی

فکردم بالای ۱۰۰کیلویی😶

یهو ب خودت سخت نگیر ک اذیت شی و نتونی ادامه بدی

زیادم اضافه وزن نداری ک ۱۵کیلو کم کنی عالی میشیفکردم بالای ۱۰۰کیلویی😶یهو ب خودت سخت نگیر ک اذیت شی ...

خدانکنه خواهر

اخه من وزن مجردیم

بین 50تا 53بود...

به از زایمان شدم اینی که هستم

چرا حس میکنم مردی

حست برام اهمیتی نداره