2777
2789
عنوان

سرصبحی حالمو گرفت جاریم😔😔

546 بازدید | 23 پست

واقعا بودن ناراحتم ولی نه ازدست جاریم

ببینید مم چندروز پیش گه زباله هارو گزاشتم دم در و رفتم تو خونه فکر کردم مباد میبره اشغال(سطل زباله نداره میزاریم دم درمون میاد میبره همیشه)

حالا جاریم زنگ زده بود میگفت ناراحت نشی خواهرانه میگم زباله رو که گزاشتی تا خودش ندیدی که اومدن با ماشین بردت نرو داخل خونه 

چندروز پیش دیدم آشغالا جلوی خونه ماست رفتم دیدم کارت بانکی هست مال توعه(راست می‌گفت)نگو سگ برده انداخته اونجا😭😭گفتم شرمندم ببخشید منم فکر کردم اشغالی برده 

گفت میدونم عمدا که نبوده خودم دیدم چند وقته پرشده از شگ ولگرد 

گفتم چیز دیگه داخلش نبود🤐گفت نه خیالت راحت بابا

ولی بشدت ناراحتم،خجالت میکشم 😭😭😭😭🥺الان میگه چه بیخیاله این دختر

دعای خیرچیه؟😑من هردعایی میکنم خدامیگه خیر،این دعای خیره😂😁😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا دیگه نمیشه که کشیک ماشین زباله بکشی زنگ بزنید شهرداری مشکلتونو حل کنید. یعنی تو اون محل سطل کلا ن ...

ته کوچه یدونه هست اونم دوره

دعای خیرچیه؟😑من هردعایی میکنم خدامیگه خیر،این دعای خیره😂😁😁

یبار برو شهرداری بگو سطل بزارن و این مشکلتونه که اشغال بزارین دم در یبار زود میان یبار دیر اگه دیر بیان سگ پاره پوره می‌کنه یا میبره جای دیگه می‌ریزه

بعدم به جاریت بگو چند بار رفتم شهرداری، چیکار کنم نه میشه تو خونه نگه داشت نه میشه گذاشت جلو در ، باید سطل بزارن

با ابله بحث نمیکنم