2821
2789
عنوان

سرگیجه

47 بازدید | 6 پست

حدودا 1 هفتس اینجوریم چیکار کنم دیوونه شدم و اینکه و الپرازولام میخورم واسه خواب ولی 1سالی میشه میخورم این سرگیجه لعنتی چیه دیوونم کرد 

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند... 

شاید بخاطر گوشِت باشه

من که بخاطر معدم دائم سرم سبکه و عذاب آوره🤦🏻‍♀️

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

شاید بخاطر گوشِت باشهمن که بخاطر معدم دائم سرم سبکه و عذاب آوره🤦🏻‍♀️

از معده میتونه باشه؟ چون معدمم اذیته همیشه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از معده میتونه باشه؟ چون معدمم اذیته همیشه

آره عصب های معده به سر هم مرتبط میشن

من از وقتی که معدم مشکل پیدا کرده، یه حالت سبکی سر

دارم که با راه رفتن و فعالیت بدتر میشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

آره عصب های معده به سر هم مرتبط میشنمن از وقتی که معدم مشکل پیدا کرده، یه حالت سبکی سردارم که با راه ...

ای بابا 

2824
2823
2791
2779
2792