2777
2789
عنوان

خرید عید🧦👖👕👗

142 بازدید | 12 پست

یه سوال؟ 

چرا شومیز ها و مانتو ها اکثرا لش و بدون برش خاصی هستن؟؟؟  

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ حال همه ی ما خوب است، اما تو باور نکن...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جهنم از لش بودن چرا انقد کوتاهن بلندا هم پیرزنیه

آفرین همین حرف به شوهرم میگفتم . کلی گشتم یه شومیز کتان قد ۸۵ گرفتم ولی لش و گشاد بد نیست ولی زیاد به من نمیاد 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ حال همه ی ما خوب است، اما تو باور نکن...

آفرین همین حرف به شوهرم میگفتم . کلی گشتم یه شومیز کتان قد ۸۵ گرفتم ولی لش و گشاد بد نیست ولی زیاد ب ...

من چیزی نگرفتم🥺 

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

کوتاه بودن بلندا هم زشت آخه قدم هم ۱۶۵ خیلی بلند نیستم زشت میشه

قدت بلنده که ‌. ولی از بابت شکل و ظاهر لباس حق میدم که خوشت نیاد از چیزی

آنقدر کوتاه شدن اندازه پیرهن شدن بخدا منم آنقدر گشتم گیرم نیومد یا شدن کت کوتاه با دامن یا کت کوتاه ...

مشکل منم هست . قبلا اینستا داشتم پیج های عربی می‌دیدم لباس هاشون خیلی شیک بود و تقریبا ایرادی نداشت همونی بود که من تو ذهنم ولی تو بازارهای خودمون هیچی 

اره منم بدم میاد باسنم پیدا باشه .شوهرم زیاد دوست نداره کوتاه بپوشم

👍👍منم