2777
2789
عنوان

عفونت زنان

85 بازدید | 11 پست

سلام . من رفتم‌دکتر گفت عفونت خیلی شدیدد داره با زخم رحم. خارش و‌سوزش دارم ولی ترشح اصلا ندارم

دیشب تو‌اینه نگاه کردم دیدم دور واژنم کلا سفیده

حالا نمیدونم طبیعیه یا نه.

دکتر کرم و‌قرص داده ولی استفاده ش جواب نمیده .

راهکار طبیعی چی دارین ؟

اوف منم زخم دارم

یه دکتر بهم گفت برو کولونوسکوپی 

یه دکتر دیگه رفتم دو سری دارو داد گفت باید اول عفونت رفع بشه آلات گفته کمتر شده ولی زخم هست دارو داده باید باز برم

نمیدونم چه کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوف منم زخم دارمیه دکتر بهم گفت برو کولونوسکوپی یه دکتر دیگه رفتم دو سری دارو داد گفت باید اول عفونت ...

چه قرصی بهت داده؟

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

ببین من چنتا توصیه دارم ک اگر انجام بدی اوضاعت خیلی خوب میشع:

۱- خوردن آل.ت تناسلی زنانع توسط مرد ممنوع. چون آب دهان و بزاق دهان حاوی یکسری باکتری هایی هست ک باعث بهم خوردن تعادل باکتری های اون ناحیع میشع و همین باعث عفونت میشع.

۲- نزدیکی با هرچیزی(انگشت و...) غیر از آل.ت تناسلی مردانع ممنوع.

۳- استفاده از آب دهان برای نزدیکی در رابطع ممنوع. بجاش از لوبریکانت آبی استفادع کنید. چون بهداشتی هست و باعث عفونت نمیشع.

۴- آل.ت تناسلی مردانع باید کاملا تمیز باشع و آلودع ب بزاق دهان و آلودع ب مق.عد و اینا نباشع(برای نزدیکی از جلو)

۵- لباس زیرت رو هرروز یا روزی چندبار عوض کن وقتی ک حس کردی مرطوب شدع. و از لباس زیر نخی استفادع کن و استفادع از لباس زیر پلاستیکی و تنگ ممنوع. حتی شلوار تنگ نپوش.

۶- سعی کن بعد از هر دفعه دستشویی، با دستمال کاغذی تمیز خودتو خشک کنی.

۷- لباس زیرت رو با دست بشور و داخل ماشین لباسشویی ننداز و سعی کن لباس زیرت رو با پودر صابون فیروز بشوری بجای تاید. چون بدن خیلیها حساسع.

۸- لباس زیرت رو اتو بکش تا حرارت باعث از بین رفتن میکروبها بشع.

۹- استخر رفتن ممنوع.

۱۰- درمواقع عادت ماهیانع، هر دو ساعت ن.وار رو تعویض کن و از کاپ و تامپون و... استفادع نکن.

این موارد رو اگر رعایت کنی، خیلی بهتر میشی چون بدن خانوما حساسع.

🙂