2777
2789

باید بری دکتر برات بنویسه همینجوری نخور

این قرصا هورمونی ان استامینوفن نیستن که

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول برو دکتر واست سونو بنویسه سونو ببر پیش دکتر خودش قرص میده الکی قرص نگیر بخور

سونو دادم نوشته دیگه کیست تخمدان گفت باید ال دی بخوری ولی هر کدوم بهت میسازه بگیر که تهوع نگیری 

باید بری دکتر برات بنویسه همینجوری نخوراین قرصا هورمونی ان استامینوفن نیستن که

سونو دادم نوشته دیگه کیست تخمدان گفت باید ال دی بخوری ولی هر کدوم بهت میسازه بگیر که تهوع نگیری 

خودش چیزی که بهتر باشه پیشنهاد نداد؟

دیگه یکیشو شروع کن اگه حالت تهوع گرفتی عوضش کن

شایدم بدنت واکنش منفی نشون نده کلا

یدونه کیست دارین؟ اندازش چقدره

منم رفتم سونو یکی سمت چپ داشتم

دکتر گفت دو سه ماه دیگه دوباره سونو بده

اگه جذب نشد یا بزرگتر شد قرص شروع کن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

خودش چیزی که بهتر باشه پیشنهاد نداد؟دیگه یکیشو شروع کن اگه حالت تهوع گرفتی عوضش کنشایدم بدنت واکنش م ...

کیست من هموراژیک و یه دونه اس چون نزدیک 4 سانته گفت یه دوره بخور قرص 

کیست من هموراژیک و یه دونه اس چون نزدیک 4 سانته گفت یه دوره بخور قرص

ایشالا به زودی رفع بشه😘😘

کیست یه مشکلیه که نه با قرص حل میشه نه چیزی حتی امکان رشد و بزرگ شدن داره شما حتی عمل جراحی هم که انجام بدی باز هم امکان به وجود اومدنش هست

سلام دوست عزیز! 🌸

من کمالی هستم، جایی که به سلامت زنان و درمان مشکلاتی مثل دردهای قاعدگی، ناباروری و مشکلات هورمونی کمک می‌کنیم.

اگه نیاز به مشاوره یا اطلاعات بیشتری داری، پیام بده یا تماس بگیر، خوشحال می‌شم راهنماییت کنم (مشاوره رایگانه) 💙

09300265253 شماره تماسم