2777
2789
عنوان

همسایه بغلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 62 پست
وای ی ی پس اصلا چیزی بهش نگو. یا نهایتا بگو این همسایه ها فضولن، تا ما در و باز میکنیم اونا هم باز م ...

پسره رو انقدر زد منم داد میزدم نزن میترسیدم طرفو بکشه ...شوهرم بهش میگفت ناموس منه حق نداری چیزی بگی وای غوغا شده بود منو هل میداد میگفت برو تو ماشین درعرض یک دقیقه خیابون قیامت شد همه پسره رو فش میدادن.مثلا میخواستیم بریم خرید .دیگع نرفتیم.

این جهان بی‌من مباش و آن جهان بی‌من مرو

خیلی مردای عوضی تو جامعه زیاد شدن 

بخدا چتد روز پیش زنه داشت با شوهرش تو مترو میرفت یه پسره بهش اشاره میکرد شماره بدم

دیگه مردای هیز و بیمار به زن های شوهردار هم رحم نمیکنن

این جهان بی‌من مباش و آن جهان بی‌من مرو

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اره تازه عروسم من خیلی میترسم

دوستم میگم شاید سروصداتون روتوی خونه شنیده فضول شده چون خونه های اپارتمانی این مشکل رو دارن مامستاجربابام طبقه بالابودن  صدای جیغ وداد رابطشون میومدداداش من شش سالش بود چشماش گرد میشد منم سریع ازصدادورش میکردم خخخخ😂یااگه تراس داری براپهن کردن لباس زیرولباس خوابات اوناروبایه پارچه بپوشون که یهوچشمش نیفته بهشون.