2777
2789
عنوان

همسایه بغلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 62 پست
من چون دیگه میبینم اینجوریه دیگه اصلا نمیخوام ببینمش چون واقعا بدنم میلرزه .... ولی زندگی با استرس ...

خواستی بگی جوری باشه که شر نشه ایشالا که ختم به خیر میشه این داستان کاشکی ادم ها حد و حدودشونو میدونستن و اینجوری باعث ازار دیگرون نمیشدن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
ایشالا که چیزی نمیشه و خدا خودش مراقبته عزیزم 😙 

ایشالا ولی چرا باید تا من درو باز میکنم برم بیرون ایشون هم همزمان با من بیاد بیرون.....من خودم غیرتی ام .....ولی اینکه بهم نگاه میکنه و لبخند میزنه عذابم میده من دوست ندارم تو زندگیم هم چین مردی منو اینجوری نگاه کنه و ازدیتش تو این خونه ارامش نداشتع باشم من میترسم وقتی خونه تنهام

این جهان بی‌من مباش و آن جهان بی‌من مرو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابا نمیدونید که وجودش از یه داعشی هم بدتره...چون همش میپاعه منو...من میترسم یه روز خدااااایی نکرده ...

اخه چه میدونی زنه از چه قماشیه... یه وقت دیدی سلیطه بازی درآورد و انگ بهت چسبوند. ولش کن. اگه لازمه هفته ای یک بار هم نرو بیرون از خونه

اخه چه میدونی زنه از چه قماشیه... یه وقت دیدی سلیطه بازی درآورد و انگ بهت چسبوند. ولش کن. اگه لازمه ...

خب خونه مادرم میرم من یا میرم خونه خواهرم من که نمیتونم بخاطرش جایی نرم اخه تا کی این شکلی زندگی کنم

اخه چه میدونی زنه از چه قماشیه... یه وقت دیدی سلیطه بازی درآورد و انگ بهت چسبوند. ولش کن. اگه لازمه ...

اتفاقا زنش خیلی زبون داره و مطمینم اگه بگم خودش دعوا میندازه....ولی نمیگم تا روزی که ببینم دیگه ادم نمیشه مرده

ایشالا ولی چرا باید تا من درو باز میکنم برم بیرون ایشون هم همزمان با من بیاد بیرون.....من خودم غیرتی ...

هیچ کس دوست نداره عزیزم 

بیشتر هواستو جم کن با بودن همچین ادمی

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
اتفاقا زنش خیلی زبون داره و مطمینم اگه بگم خودش دعوا میندازه....ولی نمیگم تا روزی که ببینم دیگه ادم ...

خاک تو سرش کنن که اینقدر با نگاهش ناراحتت کرده. نترس عزیزم. چیزی نمیشه. خودش خسته میشه بیخیال میشه

هیچ کس دوست نداره عزیزم  بیشتر هواستو جم کن با بودن همچین ادمی

به شوهرمم بگم میشنسم میره یارو رو تیکه پاره میکنه والا موندم چیکار کنم..

به شوهرمم بگم میشنسم میره یارو رو تیکه پاره میکنه والا موندم چیکار کنم..

میخاهی با مادرت مشورت کن حداقل یکی بدونه این وسط چه خبره اگه واقعا از رفتارهای به عمدش مطمینی صد در صد 

خاک تو سرش کنن که اینقدر با نگاهش ناراحتت کرده. نترس عزیزم. چیزی نمیشه. خودش خسته میشه بیخیال میشه

منم نمیخوام به خاطر این موضوع جنگ بشه شوهرم قاطی کنه هیچی جلو دار ش نیست

میخاهی با مادرت مشورت کن حداقل یکی بدونه این وسط چه خبره اگه واقعا از رفتارهای به عمدش مطمینی صد در ...

اره مطمینم صددرصدم مطمئنم اره فردا میگم به مادرم .

یه بار شوهرم تو خیابون منتظرم بود یه پسره بهم تیکه انداخت شوهرم شیشه ماشین پسره رو شکوند انقدر زد چشم طرف کبود شده بود خیابون غوغا شده بود انقدر لحظه بدی بود

اره مطمینم صددرصدم مطمئنم اره فردا میگم به مادرم .

حتما مادرتو در جریان بزار 👌

یه بار شوهرم تو خیابون منتظرم بود یه پسره بهم تیکه انداخت شوهرم شیشه ماشین پسره رو شکوند انقدر زد چش ...

وای ی ی پس اصلا چیزی بهش نگو. یا نهایتا بگو این همسایه ها فضولن، تا ما در و باز میکنیم اونا هم باز میکنن. یه جوری گوشیو بده دستش ولی نگو از چی ناراحتی