2789
عنوان

بحت و طلاق 💔

533 بازدید | 53 پست

سلام مامانا خوبید ؟من هشت ماهه باردارم دیروز باشوهرم سر خونوادش که ازاول ازدواج اذیتم دادن بحثم شد و بحث کشید به جدا شدن و خلاف تصورم خیلی راحت گفت بااشه جداشیم اصلا دیگه خسته شدم و فلان بیسار ،من نمیتونم ازخونوادم جدابشم دوس دارم همه کنارهم باشیم و خودت جواب خونوادمو بده من نمیتونم نه به تو نه به اونا بی احترامی کنم همه تونو کنارهم میخام این وسطا هم گفت بچمم ازت میگیرم طبق  قانون نمیزارم  پیش تو بمونه دیگه نمیخوامت خسته شدم اشتباه کردم ازخونوادم دور شدم اومدم شهر غریب که هیچ کیو ندارم بهم گفت بچه بچه ی منه برای تو نیست و ….حالا بعدش اشتی کردم ولی من حسم به شوهرم و بچم دیروز ازبین رفت بچمو دوسش دارما اما احساس میکنم برای من نیست مثل یه رحم اجاره ای احساس میکنم بعد زایمان نتونم قبولش کنم 😔واقعا بچه من نیست؟ بعد اشتی به شوهرم گفتم واقعا میخواستی بری گفت نه ولی اون تایم اینقدر جدی بود که واقعا میگفتم میره بعد گفت اگر میخواستم برم تاالان رفته بودم پیش اون یکی زنم منم نگاش کردم گفتم نکنه داری؟و فقط قهقهه زد باز شب بحثش شد گفت میخای برم پیش زن دومم گفتم جدی باش زن گرفتی؟باز یه لبخند ملیحی به من زد ادامه نداد نکنه واقعا دیگه نمیخوادم همونطورکه تو دعوا گفت دلم خیلی شکسته واقعا 

بچم لگد میزنه و ازدیروز حسی بهش ندارم 😔😔

ببخشید سرتونو درد اوردم فقط نیاز داشتم دردودل کنم تازه برا دوهفته بعد  عیدم خونوادشو میخاد بیاره خونم بااینکه استراحت مطلقم

خدایی این شوهرا از کجا گیر میارین اصلا نباید با وجود چنین شوهری بچه دار میشدی خیلی هم گوه خورده گفته بچه منه  بچه نصفش به پدر میره نصفش به مادر  یا دعوا شروع نکن یا یدفعه کوتاه نیا تا اینجوری نقطه ضعفت رو‌بگیره غلطم کرده میخاد خانوادش رو بیاره از الان بگو نمیخام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه چرا روشو باز میکنی که زن دوم گرفتن رو سوژه خنده کنه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

عه عه نی نی سایت همش چص ناله اس

چرا مدام بعضی از کاربرا برا زندگیشو دنبال بهونه ان 

خونواده ات چیکارم کردن و بهم چی گفتن و .... والا هر کی شوهرشو دوست داره با سیاست ب خودش وابسته اش میکنه

اینجا همش شوهراتوتو از خودتون میپرونین

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

جدی باهاش اتمام حجت کن

به خدا من مقصر نیستم من فقط داشتم میگفتم ازت انتظار دارم دربرابر رفتاراشون ازم حمایت کنی نه اینکه بدتر باهاشون خوب باشی اونام هرچی دلشون بخواد بارم کنن بعد من شدم مقصر که ناراحت شدم خونوادش شدن ادم خوبه😔💔

ب نظر من ی بحث کاملاً عادی بوده

همه چی رو الکی بزرگ نکن

تو الان حامله ای ، روحیه آت حساس شده

توی آرامش با همسرت حرف بزن

مردا ی سریشون اینجوری اند یکی بگی دوتا می‌شنوی

حس میکنم منظور بدی نداشته و حرفاش فقط توی ناراحتی بوده

سخت نگیر

بابته مهمونی هم از الان کم کم آمادش کن

بگو ک شرایط پذیرش مهمون نداری

بگو حالم خوب نیست

بگو دوس ندارم خانوادت بیان نتونم خوب ازشون پذیرایی کنم باعثه دلخوری بشه

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

یکمی هم رفتارات بخاطر هورمونات هست الان سعی کن این روزا و بعد زایمان مخصوصا زن واقعا یه ادم دیگه میشه احساساتی تجربه میکنی که بعدها باخودت میگی چرا اینجوری بود برای همین سعی کن کل کل نکنی و سکوت کنی بخاطر روح و روان خودت و بچه ات

طبق قانون شاید بچه حضانتش با پدر باشه ولی اون بچه از وجود تو متولد شده و همیشه به تو تعلق خاطر داره هیچوقت ازتو نمیگذره و اگر هزار قانون بیاد وسط تا خودش نخواد نمیتونه جای دیگه بره این چه حرفیه میگی بچه ی اونه!

یجایی خوندم میگفتن جنین و مادر مثل یک عضو به همدیگه وابستگی دارن و این وابستگی بعد زایمان هم از بین نمیره و همیشه هست.

همسرت هم تو دعوا گفته تو دعوا هم حلوا خیرات نمیکنن

مهم اینه الان بخاطر تو اومده شهر غربت

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

خدایی این شوهرا از کجا گیر میارین اصلا نباید با وجود چنین شوهری بچه دار میشدی خیلی هم گوه خورده گفته ...

اوایل خیلیییی خوب بود هوامو داشت پشتم بود الان اینجوری شده میگه خیلیم اذیت کنی خونمو میبرم شهر پدرمادرم من میگم پرش کرده مادرش خیییلیییی سیاست داره من واقعا میترسم بعد زایمان نتونم بچمو قبول کنم الان از دیروزه حسی ندارم بهش😔

مردا معمولا میگن این حرفو 

همون طور ک معمولا میپرسن از خانم مشکلی نداری شوهرت بره زن بگیره؟ ؟؟؟(جایی ک هستم معمولیه این حرفا حتی تو دورهمیا میگن)

خیلی مسخره س متاسفانه ولی چ میشه کرد 

من خواهرم ی بار تو دورهمی خانوادگی شوهرش بود شوهر خواهر شوهرش ازش پرسید لیلا مشکلی نداری شوهرت بره زن بگیره خواهرم گفته بره بگیره چیکارش دارم شوهرشم دراومده گفته تو غرور منو شکوندی؟؟؟چی میگفت؟؟ میگفت اون تو خرج ما مونده زن دوم پول میخواد این گور داره ک کفن داشته باشه 

خرج ۴تا بجه مدرسه ایشو ما میدیم کم و کسر زندگیشو ما میدیم شوهرش ی روز سر کاره ۱۰ روز خونه خواب فقط ادعا داره اندازه سقف آسمون 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

به خدا من مقصر نیستم من فقط داشتم میگفتم ازت انتظار دارم دربرابر رفتاراشون ازم حمایت کنی نه اینکه بد ...

دقیقا شوهرت راست میگه خودت باید صریح و بدون رودرواسی جوابشونو بدی. منم مثل تو بودم. سالها زجر الکی کشیدم. تعداد مردایی که جلوی زنشون ازش حمایت می‌کنند خیلی کمه. اشتباه منو نکن. جواب ندادم و الان کوله باری از کینه ازشون دارم.درضمن بچه تا ۷ سال مال خودته. نگران نباش 

خود آقا خودجوش بحثش وسط کشیده ....

باشه این ری اکشن نشون میده هی میپرسه یارو گستاخ میشه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

عه عه نی نی سایت همش چص ناله اسچرا مدام بعضی از کاربرا برا زندگیشو دنبال بهونه ان خونواده ات چیکارم ...

الان خانم باسیاست شما اگر سه سال تمام مورد ازار واذیت خونواده همسرت و بی احترامیشون حتی به خونوادت بودی چجوری رفتار میکردی که شوهرت سمت تو باشه بگو تا بدونیم ماهم