2777
2789

و من برعکس عنوانت هستم و به بهت تبریک میگم 

در مورد توضیحات تاپیکتم قابل تعمیم به همه ی آدما نیس چون هنوزم آدم خوب وجود داره اگرچه کمیاب هستن اما هستن 

ببینم اینه اجتماعی بودن و مردمی بودنت ذاتیه ؟یا روش کار کردی ؟

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
و من برعکس عنوانت هستم و به بهت تبریک میگم در مورد توضیحات تاپیکتم قابل تعمیم به همه ی آدما نیس چون ...

ممنون عزیزم ، من از بچگی اجتماعی بودم الان شکل نگرفته ، ولی شما اگه بخوای میتونی تغییر کنی ، با آدم ها راحت تر باش و احساس بهتری داشته باش به اطرافیانت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چون اینطور فکر می‌کنم 

با اجتماعی نبودنم خودم رو دعوت به آرامش کردم 😅

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یکی از قانون زندگی میگه لذت بردن از روزهای خوب عاقلی پیش رفتن و صبر کردن در روزهای بدهست ارامش رسیدن ها ولحظات خوب زمان می‌برن و بردن و سختی هاش داره داشته وشما همه اینا پشت سرگذاشتین به درک هاش رسیدین پس نفس بکشین و رها کنید خودتون چرا کهه امپراطوریها یک روزه ساخته نشدن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ممنون عزیزم ، من از بچگی اجتماعی بودم الان شکل نگرفته ، ولی شما اگه بخوای میتونی تغییر کنی ، با آدم ...

مگه نمیگی به درد نخور شدن آدما؟و با این وجود باز هم احساس خوبی داری بهشون برای همینه که مردم دوستی باعث اجتماعی شدنت میشه مال من اما نه ینی سخته که اینطور باشم اما می‌خوام سعی خودمو بکنم ده درصد تغییر بدم این موضوعو بازم می‌تونه خوب باشه

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣