2789
عنوان

18سالمه

208 بازدید | 18 پست

چیکار کنم جوش نزنم؟

دیگه تو سن بلوغ هم نیستم که 

بگید چی بگیرم از داروخونه خسته شدم واقعا دعاتون میکنم بگید🥲

من هیچوقت هیچکیو قد تو دوست نداشتم🫀❤️ آقا تمومش کنید دیگه ما هنوز تو یه خونه کنارهم زندگی نکردیم🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برو متخصص پوست من یکی از اشناهامون رفت ازمایش نوشت واسش اول که مطمئن شه میتونه اون دارو رو تحمل کنه بعد واسش قرص نوشت که حالا اسمشو نمیگم یه وقت سرخود نری بخری بخوری چون باید زیر نظر دکتر هرماه یبار ک قرصو مصرف میکنی ازمایش هم بدی خطرناکه ولی جوشاش رفت

🤍﷽🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋 از تاریخ اذر ۴۰۴ این اکانت واگذار شده به من🌷

ببین منم زیاد جوش میزدم و به شدت صورتم چرب و مستعد جوشه.. اول از همه باید چربی پوستتو کم کنی 

برو دارو خونه این چهار قلم و بخر 

اول میسیلار واتر مخصوص پوست چرب و جوشدار( برند درمالیفت و ویتالیر)  محصولات ایرانی و قیمت مناسب و بسیار خوب ان 

بعد باید یه کرم بزنی که جوش هاتو از بین ببره و لکه هارو هم کم کنه.. من پیشنهادم کرم آکنو میس هست.. اینم ایرانیه و قیمت مناسب 

مرحله آخر هم اینه که همیشه روی صورتت ضد آفتاب فاقد چربی و مخصوص پوست چرب باشه 

من ضد آفتاب رویوال و مای رو پیشنهاد میکنم.. اصلا غافل نشو از ضد آفتاب که خیلی مهمه و نزنی، عملا نتیجه عکس میده

من 18 سالگی تازه جوشام شروع شد😂باید اول علتش رو پیدا کنی برو دکتر

بعد ۱۸ سالگی جوشات خوب شدن ؟چی کار کردی خوب شد ؟ تروخدا بگو 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی 🎗

عزیزم برو متخصص پوست من یکی از اشناهامون رفت ازمایش نوشت واسش اول که مطمئن شه میتونه اون دارو رو تحم ...

داکسی سایکلین یا راکوتان عزیزم درسته؟

من هیچوقت هیچکیو قد تو دوست نداشتم🫀❤️ آقا تمومش کنید دیگه ما هنوز تو یه خونه کنارهم زندگی نکردیم🥺

ببین منم زیاد جوش میزدم و به شدت صورتم چرب و مستعد جوشه.. اول از همه باید چربی پوستتو کم کنی برو دار ...

کرم اکنو میس ضدجوشه؟قیمت تقریبیش چقدر هست همین فردا میخرم خدا خیرت بده

الان 21 سالمه والا گوش شیطون کر یه سالیه خوب شده هیچی خودش خوب شد ولی بازم دم پریودی جوش میزنم

دم پریودی که فکر کنم طبیعی هست آدم جوش بزنه به خاطر هورمونا 

اره اینا رو مخ نیست ولی قبلا همیشه کل صورتم جوش داشت از جوشای زیر پوستی بگیر تا چرکی و...

پس خود به خود درست شد نه ؟