2777
2789
عنوان

گل مژه

63 بازدید | 7 پست

بچه ها من چشم راستم چند روزه ورم کرده

گل مژه زده 

بعد اونوقت دکتر رفتم انتی بیوتیک اینا خوردم اصلد بهتر نمیشه

نمیدونم چرا

پماد زدم کیسه چای گذاشتم هیج فرقی نکرده

خیلی اعصابم ریخته بهم

کسی میدونه چکار کنم؟

ارایش نکن چند روز و تو هوای آلوده سعی کن نری

اگه شامپوچشم داری با یه قطره شامپو شست شو بده

امضا 🫆 نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچکس متوجه عرض بنده نمیشه😃 زندگی خودش سخت هست سختترش نکن😉 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینجوری پشت چشمم دراومده ولی گل مژه نیست نمیدونم چیه هر سال این موقعه پشت چشمم درمیاد تا سه چهار ماه هم نمیره اصلا هم دکتر نرفتم الان عکسشو میزارم ببین مثل مال توعه یا نه

بلدی چشمتو بشوری

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

ببین لبه ی،پلک سوراخ های،ریزی داره چربی ازش،میاد

اونا گرفته  مرتب با شامپو بچه لبه داخلی،پلکتو بشور

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

مال من پشت چشممه سفته هیچ دردی‌هم ندارم گل مژه هم نیست هیچکی نمیدونه چیه اسمش

چرا نمیری دکتر

امضا 🫆 نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچکس متوجه عرض بنده نمیشه😃 زندگی خودش سخت هست سختترش نکن😉 🌱