2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 30 پست
نترس عمل سختی نیست دهانه رحمت میبندن فقط بروبیمارستان دولتی خوب بیمارستان تامین اجتماعی کرج میگن خیل ...

اصفهانم مثلا گفتم دکتر خوبیه متخصص سرولاژ چون سقط داشتم ولی مجبورم برم دولتی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیازی به امینو و سلفری ندارم خداروشکر دکترمم گفت نیاز نیس ان تی دادم سالمن

منم انتی دادم عالی یود غربالگری دوم یهو ریسک زد کلی هزینش شد در کل میخام بگم کلی هزینه ناشناخته داره

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اصفهانم مثلا گفتم دکتر خوبیه متخصص سرولاژ چون سقط داشتم ولی مجبورم برم دولتی

کاری به حرف بقیه نداشته باش بخدادولتی انقدرام میگن بدنیست من سزارین کردم انقدراضی بودم زیادپرستارام یکی ازیکی مهربون ترتوکل کن به خدا

کاری به حرف بقیه نداشته باش بخدادولتی انقدرام میگن بدنیست من سزارین کردم انقدراضی بودم زیادپرستارام ...

یه آشنا داریم  پیش یه دکتر خوب که بیمارستان دولتی هم میره زنگ زدم نوبت بگیره برام برم پیش اون کاش بهم نوبت بده 

اونکه آره میدونم ولی الانو چکارکنم هووف

تهرانی؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نه اصفهان

اصفانیا ک پولدارن😁 یکم خرج کن

خخخ اگه داشتم که دریغ نمیکردم ماییم یه ماشین پراید که منبع درآمدمونهبعدمن اصفهانی اصیل نیستم

اخی عزیزم حالا چطوری دوقلو شد با دارو

اخی عزیزم حالا چطوری دوقلو شد با دارو

آره دارو خوردم انقد خرج کردم قبل باردارشدن ولی این یکی عمله دیگ خیلی شوک زدم کرد...نمیدونم حکمتش چیه انقد برای بچه دارشدن دارم سختی میکشم