2777
2789
عنوان

رنگ مو

88 بازدید | 12 پست

من ۱۷ سالمه میخوام برای اولین بار موهامو رنگ کنم

چشم ابرو مشکیم موهامم قهوه ای سوخته هست پوستمم گندمی هست 

میخوام رنگ قهوه ای یکم روشن تر و شکلاتی بزنم جوری که طبیعی باشه

بنظرتون بهم میادد؟

بله میاد

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط چند تا لایت دربیار یا فیس فریم بزن.

ولی به نظر من از این سن شروع نکن الان به خاطر تغذیه و استرس و... اکثر آدما به سی نرسیده موهاشون سفید میشه و مجبورن رنگ کنن حداقل آسیبو به تعویق بنداز.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
از الان بهت میگم که پشیمون میشی. اینجور رنگا بدون دکلره روی موی طبیعی یه قرمزی نامحسوسی میدن. ولی تو ...

اخه با ی ارایشگر صحبت کردم براش چنتا نمونه فرستادم گفت میتونه در بیاره ولی خیلی استرس دارم دودلم

اخه با ی ارایشگر صحبت کردم براش چنتا نمونه فرستادم گفت میتونه در بیاره ولی خیلی استرس دارم دودلم

اینو همشون میگن😂😂

در کل آدم یه بار رو بالاخره باید تجربه کنه. ولی نظر شخصیم اینه که زیاد سمت رنگ مو نرو. هم خیلی آسیب میزنه هم تا یه سنی میتونی از موهای طبیعی خودت لذت ببری. بعد سفید میشه.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
درسته این موضوعم هست ولی خیلی دلم تنوع میخواددد

میگم چند تا لایت روشن بزن خوشگل میشه. رنگای فانتزی هم قشنگن. رنگ یه دست سنتو بالا میبره و تنوع آنچنانی هم ایجاد نمیکنه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اینو همشون میگن😂😂 در کل آدم یه بار رو بالاخره باید تجربه کنه. ولی نظر شخصیم اینه که زیاد سمت رنگ م ...

اره خودم اصلا از رنگ مو و اینا خوشم نمیاد نمیخوام موهام خراب شه تازه داره دوباره بلند میشه 

میگم چند تا لایت روشن بزن خوشگل میشه. رنگای فانتزی هم قشنگن. رنگ یه دست سنتو بالا میبره و تنوع آنچنا ...

رنگای فانتزی کلا دوست ندارم 

ولی لایت هم خوشگل میشه ولی خب نمیخوام خیلی رنگ روشنی باشه که یکم زنونه بشه