2789
عنوان

بچه من چیه

253 بازدید | 24 پست

جنسیتشو میگم 

شکم رو به پایبن یعنی پایین ناف بزرگتره

حالت تهوع از مرغ به شدت بعد گوشت بعد پیاز سرخ شده و روغن و سیب زمینی و...

قبلا عاشق آلو خشک و اینا بودم الان نه زیا معمولی 

بعد عاشق کاله جوشم 

بعد عاشق هندونه و ویار شدید خربزه

ویار به یخمک و اینجور چیزای سرد

یه مدت اوایل  مثلا پیتزا و آش رشته و اینا هوس کردم اما بعد یبار خوردن دبگه دلم نخواست الانم از بوی پنیر پیتزا به سدت متنفرم

دیگه توت فرنگی قبلا واسم بی معنی بود الان خیلی خوشم میاد

حالت تهوع شدید و سرگیجه زیاد دارم

دیگه اخلاقمم تند تر و مزخرف تر شده 

نسبت به رابطه به شدت سرد شدم خیلی ها فقط یه دو سه روز خیلی گرم شدم باز هم سرد مثل یخ

از وقتی حامله شدم نزاشتم شوهرم نزدیکم بشه

حتی بوس اینا هم کنه زیادمثل قبل خوشم نمیاد

دیگه اوایل بارداری چند هفته اول خیلی جوش زد پیشونیم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین عزیزم من به عنوان کسی که ۵ ماهه با علائم خودمو گول زدم و به شدت خورده تو ذوقم میگم به علائم اصلا دل خوش نکن چون الکیه من حتی یه علائم دختر نداشتم همش مال پسر بود ولی بچم دختره پس الکی تازه من ۶ ماه رزیم پسر زایی و کلی دارو درمان و دم نوش خوردم ولی بازم نشد

بنظرم دختره

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

شکم رو پایین من هرچی دیدم دختر بوده اکثرن

همینی ابن سینا گفته انجام بده ی حلقه بنداز به زنجیر بگیر رو دستت دقیق یادم نیست تو گوگل سرچ کن افقی بره دختره عمودی پسره حالا اینو باز سرچ کن ببین کدوم درسته رو شکمتم  میتونی بگیری

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق