2777
2789

به رنگ مو...به دنیا....به مرگ

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

مماغم🤣

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به رنگ مو...به دنیا....به مرگ

فقط یه زن می‌تونه همزمان به رنگ مو و دنیا و مرگ فکر کنه😂

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

به اين که کجا فرار کنم از عید دیدنی راحتشم

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

ب اینکه خوابم نمیاد واینکه چطوری صبح بیدار شم ساعت ۷ نوبت آرایشگا دارم 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق