2777
2789
عنوان

واقعاً به چه امیدی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 47 پست
پس تو الان حاضری جلوی به دنیا اومدن فرزندتو بگیری؟؟ اول از خودت شروع کن بعدش نوبت بقیه میشه 

اگه دست من بود این کارو می کردم

ولی الان که وجود داره نمیتونم خودمو راضی کنم از بین ببرمش

کسی هم نگفت بچه دار نشین و جلو دنیا اومدن بچه تونو بگیرین! پرسیدم به چه امیدی داریم بچه دار میشیم؟ 

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلخوشی ما به ارزش بیچاره کردن یه موجود بی گناهه که اگه انتخاب با خودش بود صد در صد هیچ وقت دنیا نمی ...

خوب این زاد و ولد از زمان ادم و هوا نسل به نپسل چرخیده ...یکی تو اوج بدبختی تنها امیدش بچه داشتنه واین صرفااا دلیلش این نیس که فردا روزی اون بچه ای که تو بدبختی بزرگ شده اینده اش تباه بشه شاید این بچه ناجی خانوادش بشه ..شما خودت نی نی داری مثبت فکر کن

😐وگاهی دل به دل آه دارد 

نمیدونم چرا نسبت به اوضاع دنیا خیلی نا امید شدم... هر روز مگه میشه یه خبر بد شنید؟ هر روز یه اتفاق ناگوار؟

اگه دست من بود این کارو می کردم ولی الان که وجود داره نمیتونم خودمو راضی کنم از بین ببرمش کسی هم ن ...

ناشکری نکن عزیزم . از کجا میدونی شاید اون بچه خیلی خوشبخت و شاد باشه در آینده.  تو از الان غصه میخوری 

ناشکری نکن عزیزم . از کجا میدونی شاید اون بچه خیلی خوشبخت و شاد باشه در آینده.  تو از الان غصه ...

نه به خدا ناشکری نمی کنم... ولی نگران آینده شونم...

توکل کن به خدا . درسته اوضاع بده ولی چاره نداریم . خودمو بخوریم که حل نمیشه . خدا بچرو بهت داده مطمن ...

مرسی از دید مثبتت... یه کم فکرم تغییر کرد

آب داره تموم میشه،منابع دارن به پایان می رسن،کره زمین داره گرم میشه و آروم آروم رو به نابودیه...

عزیزم فقط اینجاست، من که پشیمون شدم فعلا واسه اقدام، خوشحال شدم بیبی منفی شد، امیدم اینه بریم فقط.