مامان_لئو مدیر عضویت: 1396/01/18 تعداد پست: 3629 عنوان واقعاً به چه امیدی؟ | مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 47 پست به چه امیدی داریم بچه دار میشیم و انقدر برای باردار شدن خودمون رو به این در و اون در می زنیم؟مگه این دنیا ارزش زندگی کردن داره؟ برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم 1396/10/24 | 23:16 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_لئو مدیر استارتر عضویت: 1396/01/18 تعداد پست: 3629 غریزه ذاتیه...شاید اصلا دلیل منطقی نباشه براش...مثل غذا خوردنه...وگرنه نسل بشر منقرض میشه دارم حس می کنم اگه منقرض می شد بهتر بود...چون الان با شرایط جبر سخت طبیعت ما به جای انسان داریم یه عده انسان نمای عصبی و با خوی وحشیانه به دنیا اضافه می کنیم...میدونین چی میگم؟ برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم
neda_khanoom1 عضویت: 1396/03/01 تعداد پست: 9200 چونكه علم داره پيشرفت ميكنهپس فردا اب مصنوعيم ميسازنزمينم خنك ميكننالان قانع شدي؟؟
soriiiii عضویت: 1396/04/21 تعداد پست: 1643 و هر کودکی هر روز با این پیام به دنیا می آید که خدا از انسان هنوز ناامید نیست .....نمیدونم ربط داره یا نه ولی چه بخوایم چه نخوایم زندگی جریان داره برای حاجت رواییم صلوات میفرستی؟
shamdoni عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 3305 روال دنبا همينه،چرا فكرمون رو با اتفاق هاي ناخوشايند درگير كنيم،اينكه اب يه روزي تموم ميشه،منابع به پايان ميرسه،من كه اعتقادم براينه كه بايد به بهترين وجه زندگي كرد.مهم اثريه كه تو دنيا ميزاريم يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
پرستش2017 عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 276 فعلا دارم رومخ شوهرم کارمیکنم بچه نیاریم هیچ وقت .وقتی این همه بچه بی سرپرست هست دعاکنیدموفق شم راضیش کنم وخدایی که دراین نزدیکیست...
مامان_لئو مدیر استارتر عضویت: 1396/01/18 تعداد پست: 3629 خب ما باید بچه عامون رو درست تربیت کنیم که خودشون عامل مشکلات آینده نشن کاملاً موافقم ولی این ها در حد حرفه...ما در برابر گرم شدن تدریجی زمین و آلودگی های زیست محیطی کار خاصی نمی تونیم بکنیم... برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم
شیما31 عضویت: 1395/09/19 تعداد پست: 938 من که کلا اعتقاد به بچه دار شدن ندارم نمیخوام بچه دار شم تصمیمم قطعیه
آناهل۷۰ عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 2030 چونكه علم داره پيشرفت ميكنه پس فردا اب مصنوعيم ميسازن زمينم خنك ميكنن الان قانع شدي؟؟ &n ... اره درسته ولی شامل ایران نمیشه برای سلامتی تمام بیماران صلوات 💝
مامان_لئو مدیر استارتر عضویت: 1396/01/18 تعداد پست: 3629 فعلا دارم رومخ شوهرم کارمیکنم بچه نیاریم هیچ وقت .وقتی این همه بچه بی سرپرست هست دعاکنیدموفق شم راضی ... منم دارم احساس می کنم اشتباه بزرگیه مادر شدن برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم
آناهل۷۰ عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 2030 کاملاً موافقم ولی این ها در حد حرفه... ما در برابر گرم شدن تدریجی زمین و آلودگی های زیست محیطی کار ... پس تو الان حاضری جلوی به دنیا اومدن فرزندتو بگیری؟؟ اول از خودت شروع کن بعدش نوبت بقیه میشه برای سلامتی تمام بیماران صلوات 💝
مامان_لئو مدیر استارتر عضویت: 1396/01/18 تعداد پست: 3629 خوب تو این اوضاع باید یه دل خوشی داشته باشیم دیگه دلخوشی ما به ارزش بیچاره کردن یه موجود بی گناهه که اگه انتخاب با خودش بود صد در صد هیچ وقت دنیا نمی اومد برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم
parissss عضویت: 1391/12/12 تعداد پست: 22795 درسته ولی جلو غریزه رو نمیشه گرفت دنیا هم بالاخره نابود میشه پروژه یافتن سیاره قابل سکونت سالهاست در ناسا شروع شده
مامان_لئو مدیر استارتر عضویت: 1396/01/18 تعداد پست: 3629 عزیزم شما خدایی؟ الان چه ربطی داشت این سوال؟ برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم
ستارهsetareh عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 2731 تو الان بارداری آنقدر ناامیدی؟ الان باید لذت ببری . همه چی دست خداست بالاخره باید تا هستیم سعی کنیم به بهترین نحو زندگیمونو بکنیم . اگه ناامید و فسرده بشیم همین دو روز دنیا رو هم از دست میدیم