2777
2789

بهش گفتم از صاحب کارت پول بگیر تا این دوسه روز بریم خرید گفتم ۹روز دیگ عیدع گفت واااای چقدر زود اصلا حواسم نبود ک چن روز دیگ مونده😏خیلی بی ذوقه نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید سرش شلوغه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

بی ذوق نیست عزیزم فکرش درگیره

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

یه چیز بگم عجیب شوهر من اینقدر فکرش درگیره سه روز لباس بیرون خوابید نفهمید منم‌هیچی به روش نیاوردم خیلی دلم‌سوخت براش 

امروزم یه چیز عجیب گفت قسنگ‌مشخص حالش بده دلم‌می‌سوزه براش

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

مگه دیگه شوروشوقی مونده

نه مثل بچگی هامون که لباسامون میزاشتیم بالاسرموتاصبح زودحاضرشیم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم