2777
2789
عنوان

بادگلو

66 بازدید | 3 پست

پسرم ۸  سالسه خیلی شیطونی و ورج ورجه میکنه موقع غذا حتما فیلم باید ببینه رتالینم با تجویز دکتر میکنه بماند که تازگیا نمیخوره و میگه باعث میشه دلم درد بگیره نمیدونم چیکار کنم از دستش جدیدا خیلیییییی باد گلو میزنه تا غذا میخوره پشتش انگار معدش سنگین میشه البته یهو میبینی نصف روز هیچی نمیخوره بعدش پر خوری میکنه راستش از دکتر و اینا خیلی میترسم، نکنه چیزیش باشه زبونم لال 

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 

هی میگه دلم درد گرفت کلا کلافم کرده میخواد درس نخونه میخوابه نمیدونم دل دردشم برا درس نخوندنه 

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید رفلاکس معده داره

نمیدونم بخدا کلافم