2777
2789
عنوان

ساده زیستی

78 بازدید | 9 پست

یسری ها سبک ساده زیستی رو دوست دارن حالا یا بالجبار از سر تنگدستی یا خساست یا 

از رو میل شخصی خودشون

دلیل نمیشه کسی که مثل خودش نیست رو بکونه و فحاشی و توهین کنه ک 

چرا واقعا مردم اینجور شدن ؟!

یکی رفته مهمونی ناراحت شده ازینکه جلوش قرمه گذشتن 

همه نوشتن خاک تو سرت ک برا شکمت رفتی 😑😑

خب بنده ی خدا وقتی خودش احترام میذاره و چند مدل غذا میپزه طبیعیه که توقع داره طرف مقابلش هم همونجور در شان ایشون پذیرایی کنه

واقعا هم قرمه سبزی غذای ساده و کم هزینه ایه

غذایی نیست که آدم بخواد بصورت تکی برای مهمونش سرو کنه

کلا جدیدا ارزش ها وارونه شده

نمیدونم چرا 

ای کاش دیگه نیام نی نی سایت 

تو دنیای حقیقی کم با مردم سرو کار دارم 

اینجا هم میام فکری میشم😑😑😑 

پذیرایی کردن از مهمان دلبخواهی نیست که. تا حد زیادی به بودجه ی خانواده مربوط میشه. شاید اون بندگان خدا تا همین قدر توانایی مالی داشتن 

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

ببین میدونی مسئله چیه؟

مسئله تفاوت آدم هاست. میزبان این پذیرایی رو کرده اسی هم می تونه رفتارش رو با ایشون تنظیم کنه نه اینکه خدایی نکرده بی احترامی کنه

ولی تو پذیرایی دیگه خیلی خودشو به دردسر نندازه

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شاه بیاد یا وزیر یا گدا یا پولدار....هرکسی بیا د خونه م با روی باز ازش استقبال میکنم. و یک نوع غذا براش تدارک میبینم . و یک نوع سالاد و نوشیدنی. میوه هم هرچی همیشه میخوریم.👍

خیلی هم راضی و خوشحال هستم و برم خونه هرکس هم توقعی ندارم از میزبان.روی خوشی داشته باشه کافیه برام 

ببین میدونی مسئله چیه؟مسئله تفاوت آدم هاست. میزبان این پذیرایی رو کرده اسی هم می تونه رفتارش رو با ا ...

همیشه هم نمیشه تلافی کرد

برای ما هم پیش اومده 

طرف اش و کتلت گذاشته 

ما هم ناراحت شدیم ولی نتونستیم مثل خودش رفتار کنیم 

دعوتش کردیم و ۳ مدل غذا پختیم 

هر ‌کسی طبق شخصیت خودش رفتار میکنه

یاد بگیریم که زندگیو سخت نگیریم .دنیا فقط زمین نیست ...کلی سیاره ها و ستاره ها و...وجود داره که زمین پیشش اندازه یه توپ کوچولو هم نیست. آدم ها الکی خودشونو بزرگ میبینن و ناراحت میکنن خودشونو. دنیا همه هیچ وما از هیچ هستیم . طبق اصل فیزیک کوانتوم.

همیشه هم نمیشه تلافی کردبرای ما هم پیش اومده طرف اش و کتلت گذاشته ما هم ناراحت شدیم ولی نتونستیم مثل ...

تلافی نه

ولی دیگه خودتو به زحمت نندازی دسر و چند مدل غذا و میوه و غیره

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

اینکه طرف تو خونه خودش تو روز عادی فقط بک نوع غذا درست میکنه ولی برا مهمانش چند نوع فقط مسخره بازی ا ...

عزیزم ممکنه مهمان اون یه نوع غذای ما رو دوس نداشته باشه 

مثلا دختر دایی من قیمه دوس نداره 

دختر عمم قورمه 

مادر بزرگم ماهی متنفره