2777
2789
خوب عزیز من، الان بخوابم که خوف میکنم😂😂😂😂😂😂😂😂

عههههه واقعا 😃 خب اینطوری به هدفم رسیدم دیگه 🤣🤣

شوخی کردم 😂 اصلا بهت نمیخوره بترسی 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عههههه واقعا 😃 خب اینطوری به هدفم رسیدم دیگه 🤣🤣شوخی کردم 😂 اصلا بهت نمیخوره بترسی

از کجا فهمیدی نمیترسم، اخه درست حدس زدی😉😁😁😁😁😁

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

حس میکنم میشناسمت 😂😂😂همین منو از بقیه متمایز می‌کنه دیگه 🤣🤣🥳

بابا متمایز، در هر صورت درست گفتی کلا ادم نترسیم😁😁😁😁😁😁

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

[QUOTE=374900936]میگم میشه درخواست دوستی بهت بدم ؟ تعلیقم نکنی 😂 فقط سوالع [/

چی بگم از دست تو🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

[QUOTE=374900936]میگم میشه درخواست دوستی بهت بدم ؟ تعلیقم نکنی 😂 فقط سوالع [/چی بگم از دست تو🤔🤔🤔 ...

فحش😞 اینجور جاها معمولا فحش میدن 😂 🤣 

تیکه ننداز ☹️ 🤣 فیلم ترسناک میبینی ؟

اوه، یه زمانی خوره ی فیلم ترسناک داشتم، اونقدر دیدم که دیگه هیچ فیلم ترسناکی برام ترسناک نیست😂😂😂😂😂😂😂

فحش😞 اینجور جاها معمولا فحش میدن 😂 🤣

من که به تو فحش نمیدم، میدونی که چرا😉😉😉😁😁😁😁

من که به تو فحش نمیدم، میدونی که چرا😉😉😉😁😁😁😁

نبابا 😳🤣🤣🤣 دیگه هیچی رو تو اثر ندارع 👌 😂 میفهمم از کدوم دسته ادمایییی 

منم یه فرد عادی ام مثل خودت 🫵 😂

نبابا 😳🤣🤣🤣 دیگه هیچی رو تو اثر ندارع 👌 😂 میفهمم از کدوم دسته ادمایییی منم یه فرد عادی ام مثل خ ...

از کدوم دسته ادما هستم، منتقد جان😁😁😁😁😁