2777
2789
ااره الان خوبم، عهههههه، نمیدونستم اینقدر مهمم😂😂😂😂😂😂😁😁😁😁

خداروشکر 😃

بابا یهو رفتی 😬 کلی بهت پیام دادم 😅 هیییییییی

نمیدونستم کی دوستته که ازش بپرسم کجاییی و.... خودتم که جواب نمیدی 

سخته ، نه ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خداروشکر 😃بابا یهو رفتی 😬 کلی بهت پیام دادم 😅 هیییییییینمیدونستم کی دوستته که ازش بپرسم کجاییی و. ...

خوب من یهو میرم چند روز، یهو هم بر میگردم، اون روز فکر کرردم از حرفام ناراحت شدی خیلی اعصابم بهم ریخت، برا همین نیومدم😁😁😁😁😁😁

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

چی بهش می‌گفتید😄

خب خداییی همیشه دلم میخواست خواهر داشته باشم 

تو زندگیم اتفاقایی افتادن که اگه آبجی داشتم خیلی میتونست کمکم کنه و....

بهش میگفتم که خیلی جاها میشه رو آبجی حساب کرد 

حرفایی که نمیشه به بقیه گفت رو میشه به آبجی گفتش و....

وقتایی که آدم دلش میگیره یا به مشکل میخوره می‌تونه ازش کمک بگیره و.....

آبجی کلی مزیت داره خلاصه ✌️😅

سخته ، نه ؟

خوب من یهو میرم چند روز، یهو هم بر میگردم، اون روز فکر کرردم از حرفام ناراحت شدی خیلی اعصابم بهم ریخ ...

واقعا منو اینجوری شناختی 😂🤧

عییییییییی

عجبااااااا

آی دلم میخواست یه فحشایی بهت بدم 🤗 🤣 😂 🙏🙏

سخته ، نه ؟

[QUOTE=374898566]واقعا منو اینجوری شناختی 😂🤧 عییییییییی عجبااااااا آی دلم میخواست یه فح

عههه، دلت میاد به من، اسمان ابی، فحش بدی، من گناه دارم😁😁😂😂😂😂😂😂ولی فکر میکنم تو دلت فحش دادی😂😂😂😂

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

[QUOTE=374898566]واقعا منو اینجوری شناختی 😂🤧 عییییییییی عجبااااااا آی دلم میخواست یه فحعههه، دلت م ...

آخه چیکار کنم خب 🙁😂 بهم حق بده 

خب دلم که میاد ولی میترسم ازت 🤣🤣🤣😱

ولی من به استادم فحش نمی‌دم 🙏😂

سخته ، نه ؟

آخه چیکار کنم خب 🙁😂 بهم حق بده خب دلم که میاد ولی میترسم ازت 🤣🤣🤣😱ولی من به استادم فحش نمی‌دم � ...

افرین، جذبه رو میبینی، باید اینجوری باشم😂😂😂😂😂😂

احترام استاد رو هم همیشه نگه دار😁😁😁😁😁😁

آخه چیکار کنم خب 🙁😂 بهم حق بده خب دلم که میاد ولی میترسم ازت 🤣🤣🤣😱ولی من به استادم فحش نمی‌دم � ...

چرا پروفت ترسناک شد🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶

افرین، جذبه رو میبینی، باید اینجوری باشم😂😂😂😂😂😂احترام استاد رو هم همیشه نگه دار😁😁😁😁😁😁

اهووووووم🧐😂😂😂

ولی جدی خوشحال شدم برگشتی 

داشتم سایتو ترک میکردماااااا🤣

سخته ، نه ؟

اهووووووم🧐😂😂😂ولی جدی خوشحال شدم برگشتی داشتم سایتو ترک میکردماااااا🤣

شوخی میکنی، واقعا میرفتی؟؟؟