2777
2789
عنوان

یچیزی بگم نمیخندین

154 بازدید | 14 پست

من نمیدونم مگه نمیگن پرسیدن عیب نیست ندانستن عیبه

الان من نمیدونم چطوری باید از کارت اتوبوس استفاده کنم اما روم نمیشه به هیچکس بگم چطوری استفاده کنپ

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

کارتو بزار جایی که همه کارتو میزارن تمااامنفر آخر سوار شو ببین

میدومم اینو بعد صدا میده ؟

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
منم بلد نیستمحتی مترو هم نمیرمچون تو شلوغی استرسی میشم

دقیقا

به دوستی ک بلده باهاش برو توی اتوبوس اون انجام بده توهم یاد بگیری

مسخرم میکنن

آره صدا داد یعنی زدیاز هر طرفم بزارس اشکال ندارهتازه همونجا که زدی موجودی کارتتو رو صفحش نشون میده

اگه نداشته باشه داخلش چی بازم صدا میده؟

منم اولش بلد نبودم خیلیم استرس میگرفتم چند بار دیدم فهمیدم

🥲

مسخرم میکنن

😑 یه تکنیک هست 

وقتی کسی الکی مسخره این کرد با قیافه جدی بهش بگو چی گفتی ؟؟ طوری جدی باشه و سوالی چه نشون دی اصلا واست خنده دار نیست 

بعدش دوباره ممکنه تکرار بکنه توهم بگو چرا این چیز رو گفتی 

اونم بگه شوخی کردم فقط بعدش دیگه تو میای اینجا آخرین حرفت رو میزنی میگی این الان واسه کی خنده دار هست ؟؟؟ دیگه اکثرا زبونش بسته میشه 

😑 یه تکنیک هست وقتی کسی الکی مسخره این کرد با قیافه جدی بهش بگو چی گفتی ؟؟ طوری جدی باشه و سوالی چه ...

🥲

نه صدا نمیده رو صفحه میزنه موجودی نداری

مطمئنی؟

باش مرسییی عزیزم