خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
خیلی زیاد ، من و همسرم توی رشته پزشکی تایم دانشجویی آشنا شدیم البته اون سه چهار ترم از من بالاتر بود ، واقعا اینکه خانوادش طرز فکر عهد بوقی ندارن و روشنفکرن باعث شده که بچه ی خوبی هم تحویل جامعه بدن و همینطور اینکه هیچ اختلافی بین خانواده من و همسرم نیست
نمیدونم ولی تو هشت ماهی ک باهاش بودم بی تعهدی و اینطور چیزا اصلا ندیدم ازش
مگه زیر ۱ سقف رفتی . مگه وارد خونوادش شدی؟ مگه بچه دار شدی که بگی نمیخوام بچم بره بغل عموی معتادش شوهرت هرچی از دهنش در بیاد بهت بگه؟ الان ۲ نفرین چی میخوای ببینی؟ بچه بازی نکن
خانواده از نظر من مهمه چون بیشتر شخصیت ما تو خانواده شکل میگیره و این وابستگی به خانواده تو ایران زیاده ولی اگه دوسش داری و اون آدم خوبیه و به یه شناخت نسبی رسیدی میتونی به رابطت ادامه بدی گاهی پیش میاد بچه ها شبیه به خانوادشون نمیشن و بالعکس
بی نهایت مهم چیزی که من در نظر نگرفتم فکر کن اونا میشن پدر بزرگ و مادر بزرگ و خانواده ی بچت به من اینا رو گفتن گوش نکردم احتمالا تو هم گوش نمیکنی تا تجربه کنی و بعد افسوس بخوری چون دل تو درگیره