2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی مهمه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

خیلی زیاد ، من و همسرم توی رشته پزشکی تایم دانشجویی آشنا شدیم البته اون سه چهار ترم از من بالاتر بود ، واقعا اینکه خانوادش طرز فکر عهد بوقی ندارن و روشنفکرن باعث شده که بچه ی خوبی هم تحویل جامعه بدن و همینطور اینکه هیچ اختلافی بین خانواده من و همسرم نیست

🩷💍🩺

نمیدونم ولی تو هشت ماهی ک باهاش بودم بی تعهدی و اینطور چیزا اصلا ندیدم ازش

مگه زیر ۱ سقف رفتی . مگه وارد خونوادش شدی؟ مگه بچه دار شدی که بگی نمیخوام بچم بره بغل عموی معتادش شوهرت هرچی از دهنش در بیاد بهت بگه؟ الان ۲ نفرین چی میخوای ببینی؟ بچه بازی نکن

خودشو خیلی دوست دارم نمیدونم چیکار کنم

خانواده از نظر من مهمه چون بیشتر شخصیت ما تو خانواده شکل میگیره و این وابستگی به خانواده تو ایران زیاده ولی اگه دوسش داری و اون آدم خوبیه و به یه شناخت نسبی رسیدی میتونی به رابطت ادامه بدی گاهی پیش میاد بچه ها شبیه به خانوادشون نمیشن و بالعکس

بی نهایت مهم چیزی که من در نظر نگرفتم فکر کن اونا میشن پدر بزرگ و مادر بزرگ و خانواده ی بچت به من اینا رو گفتن گوش نکردم احتمالا تو هم گوش نمیکنی تا تجربه کنی و بعد افسوس بخوری چون دل تو درگیره