2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ده روزم سه روز آخر دهنم سرویس

وای چقدر زیاد میوم داری؟

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

کاملا درکت می کنم منم حساسم

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بنظر من باید روزه صحیح باشه وقتی حالت خوبه خوب روزای آخر چرا باید بخاطر یه ترشح کرم رنگ باطل بشه 😐م ...

چه جالب یعنی روزه میگیری بعد غسل می‌کنی🙄

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اینقدر خونریزی دارید کم خونی ندارید؟ من سه روزه ام ولی بازم کم خونی دارم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اینقدر خونریزی دارید کم خونی ندارید؟ من سه روزه ام ولی بازم کم خونی دارم

ففول حتما مصرف کن

با ب کمپلکس درست حسابی

هر روز بخور

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من همیشه ۷ روزه پاکم الان هی لک کوچیک میبینم

من قبلن 7روزه بودم 

این چند سال اخیر ماه رمضون ده روزه شدم

الان دیگ همیشه 10پاک میشم 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

زنگ بزن 05132020 از واحد خواهران بپرس 

شبانه روزی جواب میدن

اگه همیشه هفت روزه ای و الان هفت روزت تموم شده 

فکر کنم نیازی نیست تا سحر صبر کنی ؛ باید غسل کنی و فردا روزه بگیری ولی واسه اینکه مطمئن بشی ؛ زنگ بزن بپرس

🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷

ففول حتما مصرف کنبا ب کمپلکس درست حسابیهر روز بخور

دکتر برام‌ فیلپ ۲۰ داده ولی میخورم حالم بد میشه سرگیجه و تهوع میگیرم 

فکر کنم‌بهتره از قرص دیگ‌استفاده کنم

برای اینکه بفهمی پریودیت تموم یانه باید وارسی کنید یعنی پنبه کوچیکی میزاری و یدقیقه صبر میکنه بعد خارجش میکنی اگه حتی لکه زرد داشت هنو پریودی برا دختر ک بلید بیرون بزارن نباید رو به  داخل فشار بدن