2777
2789
عنوان

زندگی وحشتناک

250 بازدید | 9 پست

زندگی و ادمای ظالم اونقدر بهم فشار میارن که زورم به بچه داخل شکمم میرسه فقط 

این دوران حاملگی وحشتناک ترین دوران بود برام از همه لحاظ نمیدونم چه بلایی قراره سر بچم بیاد با این همه فشار کع من داشتم 

مادرشوهری که از اول بارداریم خونه و زندگی خودش را ول کرد و اومد اوار شد روی سر من و بچه های دخترش که هزاران بلا سر خونه و زنذگیم اوردن و همه ویام نابود شدن 

حرفای وحشتناکش که مرده و زنده این بچه برام مهم نیس من فقط بچه های دخترم را دوست دارم 

از طول سرویکس کوتاهم و اینکه بعضی وقتا وقتی کارای خونه را انجام میدادم فقط گریع میکردم از درد و فشار و همون ثانیه خونه مرتب شده توسط مادرشوهرم ترکیده میشد حس میکردم یه بچه نو پا دارم که این کارا میکنه هیی 

توی این بارداری با این که بچه اولم بود اما کسی برام غذای ویارانه درس نکرد ، کسی نگفت بزار کمکت کن ، حتی خنده دار باشه یه شب مادر شوهرم جلوم توی قابلمه یه چی خورد و ظرفش پرت کرد ظرفشویی و رفت منم رفتم ظرفا بو کردم ببینم چیه خیلی دلم برای خودم میسوزه به خاطر همه درد هایی که کشیدم  به خاطر یه دکتر رفتن اجازه به همسرم نمیداد که منو ببره و اگه همسرم میبرد قهر میکرد و طلا میخواست برای اشتی 

هییی خیلی سخت گذشت و همه اون سخت هایی که گذشت من به بچم التماس میکردم که زنده نمونه خیلی دلم براش میسوزه من مادر خوبی نبودم براش کاش بمیرم 

اینجوری نگو ...همه چیز میگذره مهم بچه ات هست مال خودته ازوجود خودته...انشالله به سلامتی زایمان کنی و سالم بچه ات رو بغل بگیری....باور کن بغلش کنی بوش کنی همه درد و غم های دنیا فراموشت میشه....یادت نره در روی یه پاشنه نمیچرخه....ظلم و سختی تموم میشه....بعد هر سختی راحتی هست....

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو سر همچین شوهری بابد رید چطور تا این حد اجازه میدن که جولان بدن تو زندگیشون

اونم گناهی نداره یه طرف قضیه مادرشه که خودشو میزنه به مظلوم نمایی که ارع من شوهرم مرده و تو شوهر من و دخترمی 

اینجوری نگو ...همه چیز میگذره مهم بچه ات هست مال خودته ازوجود خودته...انشالله به سلامتی زایمان کنی و ...

ازته ته دلم دوستش دارم منتظرشم میخوامش اما روزایی که فشار عصبی داشتم و به جدا شدن فکر میکردم التماسش میکردم که زنده نمونه چون من زندگی خوبی ندارم که بخواد بیاد هیی مادر خوبی نبودم 

از کارای مامان مظلوم نماش ی فیلم بگیر نشونش بده تا بفهمه باید چطور رفتار کنه درسته ادم باید هوای خانوادشو داشته باشه ولی نه در این حد که زندگی ب کام همسرش تلخ بشه اونم باردار باشی 

ازته ته دلم دوستش دارم منتظرشم میخوامش اما روزایی که فشار عصبی داشتم و به جدا شدن فکر میکردم التماسش ...

اتفاقا مادرخیلی خوبی میشی....قدمش پیشاپیش مبارک....♥️اصلا خودتو ناراحت نکن به روزای خوب فکر کن....

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

از کارای مامان مظلوم نماش ی فیلم بگیر نشونش بده تا بفهمه باید چطور رفتار کنه درسته ادم باید هوای خان ...

بعضی وقتا میبینه وبرام غصه میخوره میگه بزار ماشینمون بفروشیم با طلا های من تا یه خونه دو طبقه بگیریم ، این خونه را همسرم ساخته اما داداشش و خواهرش مجبورش کردن بکنه به نام مادرش ، مادرش خودش خونه و باغ داره و داده به دخترش این خونه هم میخواد بفروشه و یه طبقه برای دختر میلیاردش بگیره یه طبقه برای خودش خخخخ هیی وضع من خیلی داغونه 

ممنونم عزیزم برام دعا کن لطفا

محتاجیم به دعا....♥️انشالله که همون‌جوری که بخوای زندگی پیش بره برات....کنار بچه ات و شوهرت شاد باشی...