2777
2789

من تجربه نداشتم اما اگه شوهرت خوبه هواشو داشته باش مردا اینجور وقتها چون تو فشار هستن عصبی میشن دچار استرس میشن اعتمادبه نفسشون میاد پایین واحساس کم بودن میکنن .تو این روزا درکش کن .هیچ کس از فرداش خبر نداره غصه نخور از قدیما هم گفتن این نیز بگذرد

من تجربه نداشتم اما اگه شوهرت خوبه هواشو داشته باش مردا اینجور وقتها چون تو فشار هستن عصبی میشن دچار ...

اره خیلی هواشو دارم اونم خیلی خوبه خدایی تو اوج عصبانیت و ناراحتی خیلی احترام منو داره ، منم همه تلاشمو میکنم اما خیلی ناامید شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی هواشو دارم اونم خیلی خوبه خدایی تو اوج عصبانیت و ناراحتی خیلی احترام منو داره ، منم همه تلا ...

اون ناامیدی که طبیعیه خوب شکست ناراحت کننده اس بدتر اینکه اون شرایط قبل رو الان ندارید ولی این باعث میشه دوستان واقعیتون رو پیدا کنید این روزا ادم میفهمه کی واقعا هواش رو داره و دوسش داره یا فقط تملق و پول دوستی بوده .ببین وقتی یه چیز رو نداری تکلیفت مشخصه نداری و چیزی رو نخوردی مزه اش هم نچشیدی پس نخوردی هم نخوردی اما وقتی چیزی رو خوردی و عادت کردی دیگه وقتی نداشته باشی که بخوری برات خیییلی سخته این مثال بودا حالا تو همه زمینه ها همینه .فقط خواستم بگم شرایطت سخته اما توکلت به خدا باشه همیشه نور و روشنایی ته ناامیدی پیدا میشه

اون ناامیدی که طبیعیه خوب شکست ناراحت کننده اس بدتر اینکه اون شرایط قبل رو الان ندارید ولی این باعث ...

مرررسی عزیزم خیلی حرفات خوب و ارامش بخش بود ، راست میگی خداروشکر ادمای اطرافمون خیلیییی هوامونو دارن این مدت نذاشتن اصلا جیبمون خالی باشه انقد همه خوبنا ، اما هی میگم اونام که وظیفشون نیست تا یه جایی خوبن از یه جایی دیگه خیلی تنها میشیم همش میترسم درست نشه انقد به خدا التماس میکنم همش میترسم زندگیم از هم بپاشه یا شوهرم بیفته زندان همش دو ساله ازدواج کردیم 😔

مرررسی عزیزم خیلی حرفات خوب و ارامش بخش بود ، راست میگی خداروشکر ادمای اطرافمون خیلیییی هوامونو دارن ...

درست میشه فقط یه خواهش دارم ذهنت رو پاک کن از چیزهای منفی.هر چیز بدی فکر نشدن ها ،گیر کردن ها چون بجز استرس چیزی برات نداره استرس هم باعث همه تصمیمات بد و عجولانه ،عصبانیت ،افسردگی و...اگه خدا رو قبول داری که التماسش میکنی برای روزای خوب پس به خودت و خدا هر روز صبح که پاشدی بگو لاحول ولاقوت الا بالله العلی العظیم بگو خدا من تلاشم رو میکنم باقیش دست خودت و هرچیزی منفی و بد رو از خودت دور کن .به بزرگیش قسم که همه چیز درست میشه

درست میشه فقط یه خواهش دارم ذهنت رو پاک کن از چیزهای منفی.هر چیز بدی فکر نشدن ها ،گیر کردن ها چون بج ...

اره درست میگی ایشالا که درست میشه خدا کمک میکنه ، مرررسی از حرفای خوبت مرسی که وقتتو گذاشتی ❤️

2790
2778
2791
2779
2792