2777
2789
عنوان

اوف اوف پنیک شدم

110 بازدید | 10 پست

بچه ها حس میکنم پارانویید دارم یعنی واقعا دارم این شکاکی بیش حد عذابم میشه و همسرم هم درک نمیکنه و به مسخره گرفته خیلی گیر میدم بهش الان میگم با کدوم دختری میگه با یه دختریم  کلا میدونم اذیت میکنه اما واقعا نمیکشم دیگه خودم رو پاک بودنش قسم میخورم خیلی چشم پاکه ولی من گاهی بی دلیل تا حدی وسواس میشم که دیگه فحش میدم چندباریم زدمش 

نگید تعادل روان ندارم خواهشا😂😂😂

وکیلم...❤️

درسته پاک ولی با این کارهات از زندگی دلزده ش نکن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدا از شوخی پاشو جمع کن خودتو 

ممکنه به روت بخنده ولی باطنو خبر نداری 

این کارا درست نیست. پنیک هم تا حرص نخوری غم و غصه نداشته باشی پیش نمیاد افکار مثبت داشته باش تا پشیمون نشی

جدا از شوخی پاشو جمع کن خودتو ممکنه به روت بخنده ولی باطنو خبر نداری این کارا درست نیست. پنیک هم تا ...

حرص نخوردم ناراحت نشدم؟ دارم خفه میشم نیم ساعته نتونستم درس نفس بکشم

وکیلم...❤️

حرص نخوردم ناراحت نشدم؟ دارم خفه میشم نیم ساعته نتونستم درس نفس بکشم

کارت کاملا اشتباهه .واسه چی حرص میخوری ناراحتی؟ 

میدونی با پنیک هزار تا مشکل جسمی برات پیش میاد؟؟؟

بابا اعصاب ندارم چرا داره اذیتم میکنه ایتقدر بدوبیرا گفتم ک بلاکشم کردم مث بچه ادم نمیتونه ارومم کنه

ببخشید به عنوان خواهر بزرگتر بهتون میگم کسی که گرفتار شک اروم کردنش سخت و غیر ممکن تجربه کردم که میگم کمی خود دار باش همین و بس

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
ببخشید به عنوان خواهر بزرگتر بهتون میگم کسی که گرفتار شک اروم کردنش سخت و غیر ممکن تجربه کردم که میگ ...

چیبگم خواهر خیلی صبوری کرد قبلا ولی من همینم من خط قرمزم و نقطه ضعفم همینه ولی مدام داره اذیت میکنه و میخنده انگار سادیسم داره

وکیلم...❤️

چیبگم خواهر خیلی صبوری کرد قبلا ولی من همینم من خط قرمزم و نقطه ضعفم همینه ولی مدام داره اذیت میکنه ...

سادیسم که قطعا نداره ففط یاد گرفته به این مدل با قضیه کنار بیاد اگر سادیسم داشت و جدی ت میگرفت که الان خونه ت قیامت بود نکن عزیز دلم 

شوهرم با همین رفتارهاش زندگی رو به کامم زهر کرد باورت میشه من زن گنده مثل بچه هابه خودکشی فکر میکردم ، نکن نکن نکن🙏