2777
2789
عنوان

فیلم یا کتاب

74 بازدید | 11 پست

بهترین کتاب یا فیلمی که دیدین و خوندین چی بوده؟

که حاظرین دوباره همون کتاب بخونید، یا همون فیلم رو ببینید.

معرفی کنید برامون جذابه.

خودمم میگم.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

فیلم در خاطرم نیست ، اگه فیلم خوب دیدین معرفی کنید.

کتاب هم آخریش۱۹۸۴ بوده که فوق العاده بود.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم کتابای رنان طوری نمیخونم 

ولی میخوام امتحانش کنم بعدا

دوستم هزار خورشید تابان و داره میخونه تعریف میکنه ازش

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

کتاب: جین ایر ، و سپس هیچکس نبود

ممنون عزیزم، میشه کنی در موردشان بهم بگی احتمالا برم خرید کتب.

خودم کتابای رنان طوری نمیخونم ولی میخوام امتحانش کنم بعدادوستم هزار خورشید تابان و داره میخونه تعریف ...

عزیزم هر چی دوست داشتی معرفی کن.

منم به پیشنهاد دوست تون یه سرچ میکنم، شاید خریدمش.

ممنون عزیزم، میشه کنی در موردشان بهم بگی احتمالا برم خرید کتب.

جین ایر رمان کلاسیکه سرگذشت یه دختری به همین اسم قلمش فوق‌العاده اس البته میشه گفت ترجمه اش😂👌

کتاب و سپس هیچکس نبود معمایی و جنایی هستش تا آخر داستان میخکوب میشی و واقعا غیرقابل پیش بینیه

یه کتاب دیگه‌ام تو همین سبک میخکوب کننده بگم : مرگ راجر آکروید 👌 فوق‌العاده با پایان عالی

جین ایر رمان کلاسیکه سرگذشت یه دختری به همین اسم قلمش فوق‌العاده اس البته میشه گفت ترجمه اش😂👌کتاب ...

ممنون عزیزم لطف کردین. نخونده عاشق شون شدم.

کلا قلم خانم آگاتا کریستی رو من خیلی میپسندم روان و عالیه داستان هاشم که بی نقص👌 تمام کتابهاش رو خوندم بهتریناشو بهتون پیشنهاد دادم اگه خوشتون اومد همه‌ی آثارش رو بخونید لذت میبرید

تو زمینه فیلم هم چه سبکی دوست دارین؟

حال خوب کن بخوام بگم   untouchables  واقعا قشنگه

کلا قلم خانم آگاتا کریستی رو من خیلی میپسندم روان و عالیه داستان هاشم که بی نقص👌 تمام کتابهاش رو خو ...

بله عزیزم لطف میکنید اگه معرفی کنید. اسم ایشون رو خیلی شنیدم.

در مورد فیلم هم ممنونم، خیلی وقته فیلم خوب ندیدم .

کتاب بربلندای بادگیر هم فک کنم تا الان خونده باشین قشنگهکتاب آدمخواران هم تکان دهنده بود برام و عجیب

مرسی قشنگم. نخوندم ولی اسم شون رو شنیدم.