2777
2789
عنوان

کی سندروم پای بیقرار داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 93704 بازدید | 74 پست
دقیقا مثل منی من تو بارداری که ویتامین واسید فولیک میخوردم خوب شد تا ۱ ماه بعد زایمانم خوب بودم ولی ...

چون راهشو بلد نیستند میگن عصبیه

من نمیدونم چرا اعتراف نمیکنن

من اینقدر درموردش مطلب خوندم. بله از عصبای مغزه ولی عصبی نیست. کمبود برخی ویتامینهاست

سلام طب سوزنی وزالو درمانی حتما برو کمی دردتو کم میکنه بعدشم اهنو سولفید اسید بخور داروهایی که دکتر ها مث پرگابتیین پرامی پکسول هم میدن استفاده کن خیلی خوب میشه من هر راهیو امتحان کردن بجز اینا نتیجه ای نداشتم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دارم دیوونه میشم. بخدا چندوقته نخوابیدم انگار. باردارم هستم. دوس دارم بمیرم

آخی

من ازم خوب نشد

فقط تا2 ماه بعدبارداری هم خوب بودم اما دوباره شروع شد

ویتامین دی و آهن به نظرم شاید خوب باشه

من قبل بارداری داشتم ولی شاید ماهی یک بار ،الان ماه چهارم هستم بیشتر شده این حالت برام شبا به سختی میتونم چند ساعت بخوابم اونم باید با اب سرد ماساژ بدم بعد شاید بتونم بخوابم قرص اهن ففول هم میخورم با اسید فولیک ۵ و کلی هم ویتامین ولی تاثیری ندارن برام بیشتر حس میکنن ذهن زیادی شلوغ من باعث تشدید این موضوع میشه علاوه بر بارداری واقعا خستم کرده اگه بخواد تا ماه اخر اینجوری باشم😔من درد ندارم توی پاهام فقط بیقراریه که حتما باید تکونش بدم و موقعیتمو عوض کنم حس میکنم پاهام اصلا ارامش نداره

من این مدلی ام. دلم میخاد بکوبونمش ب دیوار یه زیر یه چیز سفت و سنگین فشارش بدم. ی وقتایی میفرستمش زی ...

من هم ۴۰ سال این مشکل رو داشتم، خوشبختانه بوسیله دکتر مغز و اعصاب در ارومیه به نام دکتر نظرباغی درمان شدم با تجویز قرص  perasol  0,18

من این مدلی ام. دلم میخاد بکوبونمش ب دیوار یه زیر یه چیز سفت و سنگین فشارش بدم. ی وقتایی میفرستمش زی ...

منم همین مدلی ام. خیلی بده. ۷/۸ ساله. فقط چند ماه ک میرفتم باشگاه خوب شده بود

همسر منم داره متاسفانه و من خيلي اذيت ميشم

شوی منم همینه مثلا سر سفره ساکت ک هست همش چشمش تو تلویزیونه بعد پاشم تکون میخوره کارش هم فنیه جوری ک باید هر روز بره حمومولی نمیره کثیفم ک باشه بدترر🥴

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰

زالو درمانی خیلی تاثیر داره .مامانم همین مشکلو داشت .چند مرتبه زالو درمانی شد و دمنوش و روغنهای گیاهی .خدارو شکر نسبت به قبل بهتره .الان پاهاش اذیت می‌کنه ولی قابل تحمله و هر چند وقته.و شبا راحتتر می‌خوابه .

من دائم در حال تکان دادن یکی از پاهایم هستم. (در بیداری و موقعی که نشسته ام و مشغول کاری هستم ) خودم آرامش پیدا میکنم با اینکار . یجورایی نمیتونم آروم بشینم.  ولی اطرافیان اذیت میشن. برای رفعش چیکار باید بکنم ؟

سندرم پای بیقرار چیست؟

سندروم پای بیقرار با علائمی بخصوص در اندام های تحتانی همراه است و رعایت بهداشت خواب،پرهیز از استرس و مصرف برخی از داروها به ویژه در شب می تواند این اختلال را کنترل کند،احساس بی قراری میتواند ناشی از سندرم پای بیقرار باشد

اکثرا این حالت در شب اتفاق میوفتد و فرد مبتلا احساس میکند که چیزی زیر پوست اوراه میرود این حالت موجب میشود تا فرد پای خود را تکان دهد یامجبور شود برای خلاصی از اینحالت پاها را فشار داده یا حرکت کند

https://hakimclinic.org 

مشاوره رایگان توسط درمانگر 

02188946643

02188946780

02122238999

2790
2778
2791
2779
2792