2777
2789
عنوان

کی سندروم پای بیقرار داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 93704 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداش منم همينطوره مخصوصا وقتي اوضاع ماليش بد ميشه ديگه همش تكونش ميده وقتي جايي بشينه يا بخاد بخابه 

اين ك شما هم ميگيد بخاطر اعصاب هست يا فرق داره؟

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
اره هي تكون ميده پاهاشو من بدخواب ميشم 

آره خوب طرف مقابل هم بدخواب میشه اما برو خدا رو شکر کن جاتون برعکس نیست

خدایا ، مردم کشورم را از قرن ۱۴ به قرن ۲۱ هدایت فرما پلیز!

من این مدلی ام. دلم میخاد بکوبونمش ب دیوار یه زیر یه چیز سفت و سنگین فشارش بدم. ی وقتایی میفرستمش زیر کمر شوهرم. اونم فرار میکنه دستم. قربون مامانم برم تحمل میکررد

برای سلامتی پدر و مادرم یه صلوات بفرستید ممنون میشم.😘😘

من این مدلی ام. دلم میخاد بکوبونمش ب دیوار یه زیر یه چیز سفت و سنگین فشارش بدم. ی وقتایی میفرستمش زی ...

وای

عین خودمو پیدا کردم

من اینقدر دستمو گذاشتم زیر کمرم که النگوم شکست😢

تا حالا دکتر رفتی؟من متخصص داخلی و روماتیسم رفتم بهم خندید

ربطی به ویتامین دی داره؟

الان که بارداری اینجوری هستی؟

من چندسال قبل تا حالا اینجوریم

قرص آهن و ویتامین دی میخوری و اینجوریی؟

بیشتربگو چکار میکنی

يعني اينايي كه هي پاشون رو تكون ميدن اين مشكلات رو هم دارن ؟! من فكر ميكردم واس استرس و يا شايد عادت ...

نه بابا

این حالت شب وقت خواب و مخصوصا توی خواب رخ میده

عصبی نیست

کمبود چیزی در بدن وترشح کم دوپامین در مغزه 

که وقتی به بیماران اسید فولیک و ویتامین ب دادند بهتر شدند. اما نه دلیل به وجود آمدنش مشخصه نه درمانش

وای عین خودمو پیدا کردم من اینقدر دستمو گذاشتم زیر کمرم که النگوم شکست😢 تا حالا دکتر رفتی؟من متخ ...

از وقتی یادم میاد این مدلی بودم. همیشه شدید ببوده. الانم ک باردارم همون شکله. اینقدر تو خواب کشش میارم. ترق ترق میکنه. با دست فشارش میدم. میشینم با مشت میزنم تو استخونم. خلاصه هرکاری بگی کردم. با شال میبندمش. فایده نداره. فقط وقتی میره یجا که یه جسم سنگین روش باشه با ارامش خابم میبره

برای سلامتی پدر و مادرم یه صلوات بفرستید ممنون میشم.😘😘

وای عین خودمو پیدا کردم من اینقدر دستمو گذاشتم زیر کمرم که النگوم شکست😢 تا حالا دکتر رفتی؟من متخ ...

يعني چي خنديد؟  

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
از وقتی یادم میاد این مدلی بودم. همیشه شدید ببوده. الانم ک باردارم همون شکله. اینقدر تو خواب کشش میا ...

عین خودمی😢

2تا سوال خیلی مهم ازت دارم اینکه آیا قبل بارداری اسیدفولیک میخوردی؟ یا 3ماهه اول؟ تاثیری روت نداشت؟ بهتر نمیشدی؟

و اینکه ویتامین دی ات چند بود؟ ویتامین دی تو بارداریت میخوری؟ تفاوتی نکردی؟

خیلی این سوالا برام مهمه. خواهش میکنم جواب بده

از وقتی یادم میاد این مدلی بودم. همیشه شدید ببوده. الانم ک باردارم همون شکله. اینقدر تو خواب کشش میا ...

دقیقا مثل منی من تو بارداری که ویتامین واسید فولیک میخوردم خوب شد تا ۱ ماه بعد زایمانم خوب بودم ولی دوباره شروع شده بیچاره همسرم روی پاهام راه میره پیش دکتر رفتم گفت عصبیه ونزدیک پریودی شدیددد میشه😣

زندگی به من آموخت"که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست"
دقیقا مثل منی من تو بارداری که ویتامین واسید فولیک میخوردم خوب شد تا ۱ ماه بعد زایمانم خوب بودم ولی ...

من قصد دارم این دفعه طب سنتی برم خدا کنه درمانش پیدا بشه😐

زندگی به من آموخت"که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست"

من الان که باردارم قبل خواب یکم میلرزه نمیتونم کنترلش کنم

بعد خوب میشه خوابم میبره فکر نمیکردم تو خواب هم بلرزه اما شوهرم میگفت شب پاهات خیلی میلرزه حس میکنم تشنج کردی اما خودم متوجه نمیشم

شش ماه قبل بارداری وسه ماه اول بارداری فولیک اسید میخوردم انگار اوایل بهترم بودم

خدایا به امید تو 
2790
2778
2791
2779
2792