2777
2789

سلام ببخشید من سنو دادم دیروز ک روز ۱۰ ام بود توی سنو یه فولیکول ۱۹ دارم یه فولیکول ۱۲ و چنتا کوچیک 

اخر سنو هم نوشته مایع مختصر هایپواکو به ضخامت ۲mm در سگمان تحتانی اندومتر و کلدوساک رویت شد یعنی چی ؟؟؟ کسی میدونه این چیه ؟؟؟؟ 

بعم دکتر امپول ازاد سازی نداد چرا ؟ فقط گفت به مدت یک هفته روز در میون نزدیکی داشته باش؟؟؟ 

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره☘️🌿🤍                    خدایا میشه یه روزی منم مامان بشم ❤️.                       خدای من توکه درد منو میفهمی میدونی چقد سختی کشیدم و میکشم کمکم کن من که امیدی جز در خونت ندارم 

ازادسازی نداد چون ۱۲ ک چیکه برای ازاد شدن و ممکنه به ۱۸ برسه و بارور بشه برای همین گفت رابطه داشته باش

اسم پسرم را دیار میگذارم،بیاد این روزها که وطنم زخمی شده. اول

ازادسازی نداد چون ۱۲ ک چیکه برای ازاد شدن و ممکنه به ۱۸ برسه و بارور بشه برای همین گفت رابطه داشته ب ...

ن نداد گفت فولیکولات خوبه نیازی نیست 

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره☘️🌿🤍                    خدایا میشه یه روزی منم مامان بشم ❤️.                       خدای من توکه درد منو میفهمی میدونی چقد سختی کشیدم و میکشم کمکم کن من که امیدی جز در خونت ندارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازادسازی نداد چون ۱۲ ک چیکه برای ازاد شدن و ممکنه به ۱۸ برسه و بارور بشه برای همین گفت رابطه داشته ب ...

حالا نمیدونم من اصلا فولیکول ازاد میکنم . 

مایع مختصر نمیدونید چیه؟؟؟؟

ن نداد گفت فولیکولات خوبه نیازی نیست

میدونم گفتم نداده چون ۱۲ و ۱۸ امکان باروری و ازادشدن دارن و نمیخواسته زود ازاد بشن

حالا نمیدونم من اصلا فولیکول ازاد میکنم . مایع مختصر نمیدونید چیه؟؟؟؟

ممکنه تخمکی قبلا ازاد کرده باشی و کلا همیشه در رحم مقداری مایع وجود داره ک ممکنه ترشحات طبیعی بدن باشن

چون مایع آزاد داشتی یعنی یه تخمک بالغ داشتی خودش آزاد شده اینا هم تحرک داشته باشی میشن 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

ممکنه تخمکی قبلا ازاد کرده باشی و کلا همیشه در رحم مقداری مایع وجود داره ک ممکنه ترشحات طبیعی بدن با ...

ممنون ک راهنماییم کردین 🙏

چون مایع آزاد داشتی یعنی یه تخمک بالغ داشتی خودش آزاد شده اینا هم تحرک داشته باشی میشن

ممنون از راهنماییتون 🙏نگران بودم چیز بدی نباشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز