2789

نه 

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

فقط واسه یک سوم اموالت میتونی وصیت کنی. مابقی قانونی تقسیم میشه. فقط تنها کاری که میتونی کنی اینه که توی زمان حیات صلح عمری کنی به نام اون شخص که البته مالیاتش سنگینه

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
وصیت نه ، قبل از فوتش میتونه به نام اون شخص بزنه ولی نمیتونه تو وصیت برای تمام اموالش تصمیم بگیره

اها یعنی میتونه همه اموال و به نام یکی بزنه فقط؟

وصیت نه فقط یک سوم رو میتونه وصیت کنه ولی میتونه یه وکالتی بده که تا زنده هست در اختیار خودش باشه وقتی فوت شد برسه به اون یه نفر 

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.

چطور میشه پس.؟

همینی که خودت گفتی فقط همونقدر رو میتونه وصیت کنه بقیه اش یا میرسه به وراث یا اگر کسی نباشه میره دست دولت.

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی