2821
2789
عنوان

بحث همسرم

263 بازدید | 18 پست

نامزدم یه پولی براش واریز شده...بهش میگم خب یه مقداریش بده به من برم لباس بگیرم یا بریم باهاش مسافرت...میگه بااین پول نمیشه رفت مسافرت..خیلی بدهکاری و وام هم دارم و فردا پس فردا عید دیدنی شاید رفتیم طرفی...

مامانش خیلی ایراد لباس ازم میگیره خیلی زیاد...عصابم خورده...بهش گفتم اصلا تو مسایل مالیت دخالتی نمیکنم دیگه ...چقددخودمو کوچیک کنم...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هنوز خونه خودت نرفتی خودتو عادت بده اولویت قسط و وام باشه بعد خرج‌های دیگه اینطوری قسطها تلنبار نمیشه بعد زیرش بمونید 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

سفر واقعا خیلی گرونه بخوای بری تزدیک ترین شهرلباس هم در حدی که توانایی داره بخرمثلا مانتو بخر که تو ...

چطور بهش بگم؟ من دهن خودمو سرویس کردم این مدت...اگر بخاس پول بده میداد برای خرید

اولویت با بدهیه .... مادر شوهرت هم چیزی گفت بگو اتفاقا سلیقه پسرته .... نگو پسرت که بهش بربخوره اسمش رو بگو 

مثلا بگو سلیقه علیه خیلی هم دوسش داره

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
اخه پول هم خبر دارم از یجا دیگه داره ولی نامیده خیلی عجیبه برام...

خب شاید برای آینده زندگیش برنامه داره مردها اکثراً دست به خرجشون در دوران نامزدی ضعیف هست چون میگن نیمی از هزینه گردن ما هست 

بهتره جمع کنیم برای خونه و ماشین و طلا و عروسی

نمیشه ازشون زیاد توقع داشت

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
اولویت با بدهیه .... مادر شوهرت هم چیزی گفت بگو اتفاقا سلیقه پسرته .... نگو پسرت که بهش بربخوره اسمش ...

خیلی وقته لباس نگرفتم از سمت شوهرم...خب منم دلم میخاد خرید کنم...خبر دارم حتی از یجا دیگه هم ادارشون پول واریز کردن براش...خیلی به شوخی گفتم بهش ولی انگار نه انگار...مادرش خیلی با سیاسته مطمینم ازش میکشه از هرطرفی

چطور بهش بگم؟ من دهن خودمو سرویس کردم این مدت...اگر بخاس پول بده میداد برای خرید

بگو میدونم گرونیه ولی باشه بخاطر تو من از خیر سفر گذشتم 

لباس هم یه چیز مناسب برمیدارم متنتو رو بخرم ولی بقیه رو از هرجی دارم استفاده کنم

با زبون نرم بگو

خب شاید برای آینده زندگیش برنامه داره مردها اکثراً دست به خرجشون در دوران نامزدی ضعیف هست چون میگن ن ...

خیلی وقته لباس نگرفتم از سمت شوهرم...خب منم دلم میخاد خرید کنم...خبر دارم حتی از یجا دیگه هم ادارشون پول واریز کردن براش...خیلی به شوخی گفتم بهش ولی انگار نه انگار...مادرش خیلی با سیاسته و مطمینم ازش میکشه از هرطرفی...

الان نوشته ک بااین پول نمیشه رفت کربلا و کلئ قسط و بدهکاری دارم( که اینارو سرماه می‌تونه بده با حقوق ماهیانه)

و فردام شائد عید بخام بریم طرفی

2790
2823
2791
2779
2792